【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
22  185.4k

引用:
原帖由 aucy 於 2008-6-29 12:09 PM 發表

我都唔知點解呀:smile_39:

多謝指點, 下次試下

咁請問如果包皮係長到露唔倒龜頭出黎, 係咪會影響 JJ 發育架:smile_13:
發育就唔會
但會影響清潔

引用:
原帖由 馬超2015 於 2008-6-30 08:36 PM 發表
-_-
小學果陣jj做過手術,我自己都唔知係咩手術,一直都諗係割包皮掛...
但係我唔覺得自己可以反個包皮見到個頭,自己亦都唔敢試
請問....點知自己割左未?
如果你條J係前面半圓就應該割左
如果你覺得你條j前面係好似有d野包住又較似臘腸就應該未割

引用:
原帖由 aucy 於 2008-7-1 01:14 PM 發表

但我 JJ 真係好短喎:smile_39:
17 歲都仲咁短, 我實在唔敢同人講個長度:smile_42:
我前幾晚試過扯起果陣試下反, 痛到標眼水咁滯, 係咪應該要去割:smile_41:
另外, 我想問你地 JJ 會唔會有時長 d 有時短 d 架 ...
問下你包皮會唔會影響去廁所?
同埋你反到邊個位會痛?
不過點都好我建議你去割會好d了
因為自己反諗你會好怕痛, 反而割左就會習慣左龜頭露出黎

JJ時長時短係好正常~不過好睇體質
有d扯左同無扯一樣~有d就會大約三倍
自己試過游完水條J得番大約2cm
扯左都會有12cm的
正常係5~6cm

引用:
原帖由 baobaobao 於 2008-7-2 02:28 PM 發表
今年20歲
好肯定自己要割包皮
因為不能反開
覺得女友經常想和我有進一步關係
但是我本身應該不可以, 全包莖會影響性行為過程
不敢開口講
所以現在想去割

上網check過
要先去檢查然後排期

又有人講 可以 ...
私家醫院囉
不過貴d
同埋師兄切忌....唔好一好番就搵條女扑野~但傷口好易有事架:smile_38:

引用:
原帖由 aucy 於 2008-7-2 04:56 PM 發表

其實我 jj 有 d 奇怪, 包皮右邊冇事, 但當我嘗試反既時候, 隱約見帶包皮左邊有條類似韌帶既野痴住龜頭, 想大力小小反塊皮果個位就痛到飛起:smile_42:
試下由右至左反~到痛果個位停, 見到半個頭以上都ok

中間果句肯定左你係過長
但係你試下多d反個頭出黎~唔好怕痛

引用:
原帖由 ES000001 於 2008-7-10 07:00 AM 發表
入院割之前d 毛使吾使自己剃左先呢??
佢會幫你剃

引用:
原帖由 gavincheung 於 2008-7-16 03:46 PM 發表
平時唔露出黎,勃起就見到少少,但反起唔痛,好自如,平時沖涼都有清洗,咁有冇需要割?
絕對唔駛了
只係你平時唔鐘意露佢出黎

引用:
原帖由 gavincheung 於 2008-7-21 07:37 PM 發表

做野時候會唔會有問題架?

thanks
試下俾佢習慣出頭先
之後慢慢就會OK

646同656果位人兄

如果痛到反唔到的話就要割了
如果忍到痛就盡量露頭

前往最後回覆