上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
507  245.8k

平靜嘅生活因為奶奶一個電話,牽起咗少少漣漪,佢好下氣,一路喊,一路向我求救。

女拳手因為老公招惹到惡覇而連累佢,佢同老公分咗手。

姑仔同佢男朋友兩個一直都係保釋緊,而加就快要上法庭,有無非禮過人,有無偷人嘢,佢哋兩個最清楚,明明有人嫁禍,一定係同我有關。

對奶奶嘅要求,我有猶豫。

附件

我怕再同老闆有膠葛,更加怕要求佢幫忙,要俾代價。

但係姑仔同佢男朋友係無辜,尤其係佢男友,如果告得入,好可能要坐監,累佢一世。

「你等一等。」

衡量過邊樣重要,我最後決定俾電話Leonard,佢聽到我把聲,無問我乜嘢事,叫我等一等。

「喂⋯⋯」

一把蒼老但係好雄壯嘅聲,Leonard竟然將電話轉咗去俾老闆。

「喂⋯⋯我⋯⋯係阿慧⋯⋯」

咁突然,我想收線,但係一收線,又唔知老闆有乜反應,仲會唔會幫我。

「老闆⋯⋯」

我硬住頭皮將我嘅要求向佢講,仲問埋佢要乜嘢報酬,睇我俾唔俾得起。

「哦,報酬!哈哈,我幾乎唔記得添,哈哈。」

「咁,你會要我做番啲乜嘢?」

老闆係生意人,一個曾經操控過一個日本黑幫嘅生意人,每一項交易,佢都要回報。

「好,爽快,我要求俾電話你,你陪我傾偈。無得推搪,我每次電話相隔唔會少過一個月,幫你每一個人,同我傾六個月,兩個人就一年。」

「淨係傾電話?!」

「哈哈,無錯,你唔好以為簡單,我幾時打電話俾你,你就要即時接聽,哈哈!」

老闆話佢大約一個月俾一次電話,為期十二個月。

附件

姑仔同佢男朋友嘅官司先後結束咗,兩件案件嘅主要證人喺法庭俾嘅口供漏洞百出,同之前喺警署所講,有好大差別,法官好快就判姑仔佢哋無罪。

唔駛講又係老闆幕後操控啲證人。

附件

無正式講過,我同阿Mark已經有默契,我哋係長遠關係。

就算我哋感情幾好,幾愛錫囡囡都好,缺乏咗性,就好似一張三腳櫈企唔穩。

我努力嘗試去衝破心理關口,只要有機會我會主動攬住佢,俾佢錫。

喺假期前夕,囡囡瞓著之後,我哋會一齊睇有色慾內容嘅戲,製造親熱嘅情緒。

「噢~Mark⋯⋯呵~」

Mark同我接吻,慢慢愛撫我,我開始係有啲緊張,好快就放鬆番,有一個唔差嘅開始。

阿Mark更加興奮,佢除咗我件衫,錫我個波,我忍唔住叫佢,呻吟咗出嚟。

附件

呢一次係咁多個月嚟,佢第一次錫我個波,我下面都出咗啲水,雖然唔太high,都算發起情上嚟。

我伸手隔住佢條褲去摸阿Mark條啫,我哋一路接吻,一路互相摸對方下面,阿Mark拉低條褲,攞條啫啫出嚟。

我一摸,個心「卜」「卜」聲咁跳,我嘗試去錫佢條啫啫,腦海裡面冒出咗都條鑲咗鋼珠嘅怪物出嚟,我停咗一停,都儘量控制到情緒。

我隻手輕輕咁捋,慢慢咁吮,睇住阿Mark條啫啫脹大,我自己都越嚟越興奮,感覺到下面又再次濕起上嚟。

附件

「Mark,插入去啦!」

我以為已經克服咗障礙,阿Mark都唔敢即時有動作,都淨係喺我陰道口磨擦,觀察我反應。

「Mark,快啲插入去啦!」

我俾佢摔到情緒更加高漲。

阿Mark順勢開始插入去,我有足夠嘅潤滑,但係條啫啫一進入,陰道口就好似鎖住咗,我天生比較窄,又咁耐無做,以為只係暫時未適應。

阿Mark加大少少力再試,我就覺得痛嗰晚俾老闆折磨,痛不欲生嘅回憶湧咗上嚟。

我僵硬咗咁,情緒直插到谷底,我唔知點算好,唔通一世都會俾呢啲唔好經歷駕御。

「今晚係第一次啫,唔成功都無所謂!」

相反阿Mark不停安慰我,叫我唔好心急,慢慢適應。

佢攬住我,係我哋一齊生活之後,第一次同床到等二朝。

附件

之後我大多數都用口同喺阿Mark解決。

附件

過程之中,佢都會用我可以接受到嘅方法嚟剌激我,例如啫啫摔吓我,又或者錫我gap gap。

只要佢唔插入去,乜嘢直接刺激,我都可以承受。

阿Mark無表示不滿,但係知佢同我一樣,心急解決問題。

附件

距離向老闆求助,接近二十七、八日,我就開始心緒不寧,佢話大約一個月時間會俾電話我,諗緊佢幾時會打電話嚟。

唔想俾阿Mark知道我仲同Leonard,或者同佢有關嘅人聯絡,怕佢打嚟嗰陣時,阿Mark喺我身邊,佢一日末打嚟,一日都提心吊膽。

老闆喺第二十九日俾電話我,喺一啲唔阻礙我做嘢,阿Mark又唔喺度嘅時間打嚟。

同上次喺醫院探我一樣,佢態度都好柔和,但係清除唔到我對佢嘅戒心。

「生活過得順利嘛?」

佢一問,我一答咁天南地北,傾咗一陣無意義閒偈,佢忽然咁問。

「嗯⋯⋯順利呀!」

我有啲猶豫,諗咗一諗先回答佢。

附件

認識阿Mark唔算長時間,我哋經過一啲波折先可以喺埋一齊,雖然我哋面對緊波折嘅後遺症,難得阿Mark咁愛我同囡囡,一個平凡小家庭過住平凡生活,都算得做過得順利。

「各方面?」

老闆好似知我呃佢,佢關心又似質疑。

「⋯⋯嗯⋯⋯喺,各方面。」

我唔想俾佢知道我性障礙嘅困擾。

「慧,你係可以接受更加開放嘅生活,我淨化你心靈之餘,我仲係開發你嘅心,你對性唔應該恐懼,你只會嫌唔夠,遲啲你會明白。」

「我⋯⋯」

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆