上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
939  891.3k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-13 09:27 發表 查看引用來源

師兄誇獎,阿星誇張,師兄越睇越堅硬,阿星越堅硬越寫😬
呢個先至喺重點,唔喺咁嘅話 .....  邊度過癮㗎 !  support you to the power N!!

早晨呀 Star 師兄,一早睇咗幾篇更新,真喺精彩至極,令到小鳥硬度提升,番工途中諗起都會再硬過呀 .......  
look forward to seeing further UPDATES!! ;

嘩  ......  真喺好精彩,未睇尤是可,睇到就幾把火,小鳥憤怒變大鳥!

Star 師兄堅勁呀,可以爆發6次星塵暴,真喺殊不簡單,跟住仲要做 training,好難 handle 喎,不過我相信師兄當時實有對策,可以應付得嚟  

可以短時間內爆發3次已經好勁啦,不過遇到2個咁正嘅對手,唔懲罰一吓佢哋點得㗎

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-15 12:00 發表 查看引用來源

正所謂:粉紅色乳頭,可遇不可求。呢啲嘢可一不可再,三次之後其實已經開始算係折磨,麻痺之餘小星星仲俾佢兩個磨甩咗好多毛,呢啲一床都係毛嘅景象,真係唔好提………………😬 ...
呢個情景 ........  何其壯觀  

早晨呀 Star 師兄
嘩 .....  正呀一早又有 update 睇,好波

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-17 08:44 發表 查看引用來源

當師兄有一日試過俾兩個女人性騷擾之餘仲要眼看手勿動,師兄就唔會再話好波啦😬
比兩位靚女堪稱尤物;名器 性騷擾再加上折磨  的確喺有口難言 .......... 不過出得嚟行就預咗要還,我相信師兄當時一定有對策嚟懲處回敬佢哋嘅!!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-17 10:22 發表 查看引用來源

如果師兄以為兩位美女已經係極限,之後阿星嘅故事會令到師兄覺得已經冇咩係唔可能,拳拳到肉,下下真軍,陣陣笑聲。睇落去師兄就明😬
梗喺啦,我都知道 Star 師兄並非泛泛之輩 無咁簡單嘅 ........... 期待更精彩嘅 updates  

既然話得喺秘密, 斷估都會精彩得意,令到師兄可以食住上 ......   期待 期待

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆