上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
939  891.3k

早晨 Star 師兄
嘩 ..  真喺精彩啦,個畫面十足拍緊日本 AV 片咁,情節去到另一層次啦,當然睇緊嘅時候 小鳥嘅硬度亦都同時提升咗

啊 , AV  SM 嘅情節出哂嚟啦,好似好淫亂咁,正呀!

好很精彩嘅情節,Star 師兄真喺勁,描述得繪聲繪影,正呀   看多一次 ..... 硬多一次 .... 也得追 post ......

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-19 11:32 發表 查看引用來源

你唔好咁啦師兄,只係情景喺阿星個腦度揮之不去啫😬
Star 師兄,我都喺講老實話啫,真喺好睇呀嘛!!
好似睇女咁,明明喺豬扒咁款無理由話喺靚女㗎喎

喔 , 非常之到位嘅更新,有畫面  又有聲,無得彈

早晨 Star 師兄,

Support Support, 期待更精彩嘅故事,一如以往咁 .....  越睇越硬

哈哈, the tail ...... 好得意,幾時會露啲毛比你睇?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-20 10:09 發表 查看引用來源

阿師兄好心急咁話,冇理由一見面就叫人打出啲毛啫😬
啱嘅,我都係隨便噏吓咁啫,不過相信大家相處時間多咗,就會熟落咗,可以睇到更多,深入互動更多 ............  最後就喺星塵大爆發

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-20 11:16 發表 查看引用來源

星塵大爆發就指定動作咁話?😬
Star 師兄 ,

呢樣只喺其中嘅一個環節嚟嘅,我相信當中有好多令人硬入非非嘅 picture  .........  這有待師兄 入木三分嘅描繪

嘩  ...  一邊上課一邊玩遙控震蛋,真喺過癮,人妻真識玩  識嘆   

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆