沉15(temp)

收藏  |  訂閱
23  7.6k

真不可能理解,她們可能覺得有錢就可以了,真心與否都唔緊要。
不過我最近都有個朋友同佢拍拖五年多的大陸女朋友結婚了,佢地真系好幸福的,我見佢地真系能夠做到互相體諒,他們年齡也相差不少,好替佢地開心
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 11:01 AM 發表 查看引用來源
沉晚同上海人妻通電話,內容亦談到高佬和女友有關金錢問題....她的答案和思想是否真的和我們不一樣?...我真的想不通..!
她說:就算是個女仔係呃你又有乜問題?宜家係你仲意人家....我答她:兩個人真心相愛最基本是坦誠, ...

呀!!!!!!!!!  Morning ching
引用:
原帖由 kyks 於 2010-4-29 11:18 AM 發表 查看引用來源

:smile_34: are you having a private party here:smile_34:

師兄們,你地覺得陝西和河南女仔一般怎樣呀,對感情和生活的睇法

河南咁恐怖,死咯,arm arm 識左個添
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 11:39 AM 發表 查看引用來源
等院長答你.......閃西妺豪氣及有義氣d, 河南女仔愛你既時候會好愛你...但反枱後佢夠胆殺左你.....信不信由你

咁就要信你地喇,死就死啦,最多衰左再離lee到睇病,haha
引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-29 11:45 AM 發表 查看引用來源

驚咩...愛死你喎 , 勁多真水 :smile_o01:

armarm 開始啫,系朋友介紹嘅,不過有好多差距,例如年齡同生活習慣,都唔知以後會點。其實我同ex分開後都做左浪子(其實系嫖客...haha)兩年,以前就是太挑覺得寧缺莫濫,miss左d對我好好嘅女仔
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-29 12:05 PM 發表 查看引用來源

金仔,你又沉船牙,講黎聽吓:smile_15:

咁.......佢自己知唔知架.......haha
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 01:11 PM 發表 查看引用來源
遇過兩個,去年尾有個惠州妺泥Hk,去左九龍塘爆房,開始時己陣陣味,心想今次大獲但又唔可以唔小佢,唯有頂住儘量用口唔用鼻去呼吸啦,但點之活塞和她的真水效應下成間房漓漫住成房都係鱿魚味,中人欲噁....比死屍還嗅 ...

阿院長,我機乎比你攪到我噴飯@@ 比你笑鬼死我
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 01:17 PM 發表 查看引用來源
佢知卦......但我又係唔敢問....乜你個閪咁臭既

痕同埋臭都系一種病架喎,果然系醫學院院長,呵呵
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 01:24 PM 發表 查看引用來源
唔係9痕都唔知佢西臭:smile_38:

車老板,我以前有一個朋友嘅經歷同你所講的一模一樣
引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-4-29 02:38 PM 發表 查看引用來源
攞錢。。結婚。。攞身份證。。離婚

前往最後回覆