Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
4  652.6k

Miss Sit,

我今日第一次睇左你個story, 又由第一個post睇到落泥.. 只係想你同講, 發表文章實在唔係一件壞事. 古今中外, 無數作家創作過官能小說, 情色小說, 呢一類題材, 絕對唔係問題, 而你寫呢個故事, 非但唔係一件壞事,反而係你呢個post度見到既, 係成功, 呢度好多人, 包括我, 都真係好欣賞你ga!

老師, 只不過係角色設定, 根本就唔應該非議.. Miss Sit係唔係老師, 都唔會影響佢係FORUM度POST文章既權利.. Miss Sit, 不要忘記自己最初寫呢個STORY既心情呢 ! 每個人心入面把尺都唔同, 重要既自己點睇自己, 對與錯, 有時真的是觀點與角度的問題..   Miss Sit, 繼續努力, im not only talking about ur story

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-9 11:44 PM 發表

咁係好定唔好呢?
YES!!

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-9 11:44 PM 發表

咁係好定唔好呢?
好! 對一個男人泥講, 絕對係好. I LOVE IT MYSELF. BEEN ADDICTED TO UR STORY LOL   
如果選呢個論壇既最令人引起性幻想的人物, 我一定投你

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-10 02:11 PM 發表

多謝你既誇獎喇 ^^
出面多左2個新人...一個miss一個護士,你地又多左選擇!
不過我最鍾意都係MISS YAN !!  MISS YANN =]]

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-11 10:46 AM 發表

都唔知係唔係架:smile_13: :smile_13: :smile_13:
真架! 我可以發誓.  幾驚會見你唔到呀, d人搞事真係煩   anyway, 繼續支持你!

前往最後回覆