上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  229.3k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-7 15:01 發表 查看引用來源
揸過都吾出奇
若果揸過可能都食埋, 不過既然收得咁密, 咪當無事發生過囉, 你妹夫又唔係南亞, 亞嫂應該理性控制到嘅.

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-7 15:04 發表 查看引用來源
我上次喺公司比個南亞佬撩.....話我好cute 好中意我...又問我有無wechat .whatsaapp 交換做朋友.... 啲南亞佬中意有肉地同大波......我見到佢成個忍者龜我打晒冷震.... ...
禽晚同我老婆玩果個都有個中型肚腩架,睇黎都有50歲, 佢好彩我老婆係房出嚟就見到佢, 無得揀.
不過老婆係房入面聽到都濕哂啦, 理得边個呀!一見到南亞佬就陰陰笑係度同佢玩,真係無佢乎, 最着數就係條肥南亞又睇又摸又揸我老婆😠

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-7 15:16 發表 查看引用來源
佢妹夫最中意利誘,上大6都见佢出手幾咁闊綽,我老虎話佢送比佢妹d袋個個都系貴嘢,所以女人吾虛榮就假
咁你老婆有無收過妹夫包包呀 ?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-7 15:24 發表 查看引用來源
佢都有,不過佢冇話系妹夫送,話系自己買
若收入不对稱, 可能已經比妹夫食咗🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-7 17:06 發表 查看引用來源
男人有d錢就系咁,用係d女人身上梗係有回報
你估你老婆同妹夫依家仲有無行埋🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-7 17:10 發表 查看引用來源
真係冇興趣,所以都知佢妹夫点解要用錢屌街外女🤭
咁你老婆有無比你顏射口爆過?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-7 17:23 發表 查看引用來源
我至愛做d淫辱性行為😅
細妹唔肯家姐肯, 已有答案🤭

三宝兄姨仔都有35c, 你都話佢細, 咁我老婆都係得33c, 咁咪係微波.

引用:
原帖由 taiowingon 於 2021-5-7 17:53 發表 查看引用來源
33c都好大,睇身型先知
1.63m ,33c 27 34 ,120 lbs

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-7 18:53 發表 查看引用來源
補充番
如果比南亞屌,最好就系唔好係低下層嗰班,風險會大,佢地性慾強會玩多p雜交,當然同嗰d有文化啲就無風險,當然唔係一定,總之要識得揀,同埋最好前奏多留意佢下體有否異樣同異味🤷‍♀️
講完,執生喇。。。🤦‍♀️ ...
我會通知老婆叫佢真係想食南亞腸的話, 最近要識得揀🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆