上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
187  169.9k

引用:
原帖由 chunaries2 於 2021-6-11 18:04 發表 查看引用來源
我係外賣丫叔既話,我就會幻想丫嫂下次蒙住眼去拎外賣,就係要丫嫂睇唔到我係邊個,又唔知我欣賞緊佢邊度,離佢幾近,做緊d乜。丫嫂應該會又緊張又驚又興奮。接外賣時分分鐘仲會唔小心撞到我,比我食哂豆腐🤤諗落都好玩 ...
又幾抵死😂😂😂

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-6-11 19:55 發表 查看引用來源
真係唔怕 針孔 偷拍 ????
想揀現場睇, 定以後都隔住個mon 打飛機, 相信你哋都識揀啦!

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-11 21:12 發表 查看引用來源

人一世物一世, 玩下囉, 又沒壞的, 雙方又可以同對方多樣嘢玩, 多樣情趣, 自己又爽, 何樂而不為?
同埋女人比人插到高潮的感覺到底係點? 大家知嗎? 我試過被插到前列腺高潮感受過, 所以我知女人高潮的感覺係點. ...
同意, 你情我願, 男歡女愛, 何樂而不為.

噚晚同亞嫂講話有ching 叫佢蒙眼出去攞叫外賣, 亞嫂話佢都見過大叔唔好玩, 要玩蒙眼就同弟婦玩, 佢未見過大叔, 到時帶佢出到門口攞外賣時才除眼罩, 弟婦才發覺送外賣果個係本土大叔, 到時佢會幾尷尬下.....

你哋好似幫更南亞仔講說話.

下晝細佬就上黎放低弟婦接左亞嫂走, 弟婦同我都有D肚餓餐, 咁我WhatsApp叫大叔幫我買兩個下午茶上黎.

然後同弟婦講今日玩D新野帶眼罩出門口攞外賣, 外賣到時, 我拖住弟婦出門口攞外賣, 大叔見條女唔同左呆一呆, 但有理無理昅咗先講, 交收外賣後, 我拉開弟婦眼罩, 佢嚇一嚇點解前面果個係本土大叔, 即時尷尬到用手遮下面上面, 我話唔使驚, 大叔話佢送過好多次外賣上黎, 放心佢好口密架, 唔會四圍唱, 弟婦先無咁驚放番開雙手, 然後我借意同大叔吹多一陣水, 實質比亞叔昅下弟婦, 大叔臨走時話弟嫂同亞嫂身材都係咁好, 对波形生得好靚及挺.

一入屋弟婦就話頭先佢幾難為情, 大叔係咁望實佢個波呀, 我話唔緊要啦!最緊要有人欣賞, 一陣食完野同佢出去行街拍拖.

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-6-12 17:53 發表 查看引用來源
拖住另一個女人 左右隔離 樓下看更 唔會留意到唔同咗個女伴架咩??
現今居住環境有幾多人知道清楚隔離住緊D乜嘢人, 坐頭留意到又如何?唔通話先生你今晚玩3P呀!

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-12 19:12 發表 查看引用來源
哈哈,你同佢講以後都會係佢送外賣,睇下睇下就慣架喇
弟婦話大叔仲咸濕過南亞, 对奶被大叔望到實一實, 好似想食落肚感.

引用:
原帖由 chunaries2 於 2021-6-13 02:17 發表 查看引用來源
但弟婦最終中意定唔中意咁玩先?
佢口講話難為情, 其實咀角有小小偷笑, 仲有佢話次次都係大叔上黎都好, 安全好多.
噚日同弟婦做完, 佢話依家舒服哂, 仲話細佬成個禮拜無掂過佢, 下面成條軟皮蛇咁, 話我就唔同, 一担就硬又識乃佢後門, 真係好想日日都比我屌.😅

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-13 09:48 發表 查看引用來源
師兄你都有奶弟婦個菊花?
做之前大家一齊沖乾淨, 然後互乃包括屎眼, 大家開心, 我係第一個男人乃弟婦個菊花, 自從比我乃過後, 次次都要我乃.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆