上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  229.8k

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 12:30 發表 查看引用來源
其實我係想夾住佢個頭捽或左右fing 打臉臉....😂😂😂快閃
好大波呀!

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-4 14:33 發表 查看引用來源

正呀,但我老婆比較內斂果下大鑊。
有一次老婆如常係門口攞外賣,而送外賣果個係熟口面嘅南亞佬, 所以佢跌咗一边膊露咗成隻奶出黎都無理 , 只係笑笑口同南亞佬講話左乜成日望住佢隻奶喎, 你真係好咸濕呀!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 14:51 發表 查看引用來源
唔怕條南亞忍受不了鳩衝入屋屌佢?
我每次都係屋企架嘛, 個南亞佬有時仲隔住老婆同我講話我老婆好身材㖭, 我就話ok啦, 其實呢一刻真係有小小綠帽feel , 但又真係好刺激喎.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 15:03 發表 查看引用來源
你老婆都真系好夠胆玩
老婆今年都4x啦, 不過未生過身材仲呃得吓人, 所以趁住呢幾年咪盡情玩囉 , 最主要係佢淨係露出畀送外賣南亞佬睇無乜手尾跟,佢加上自己帶左口罩點玩都無人認得佢, 所以愈玩愈放.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 15:12 發表 查看引用來源
要認實認到,況且知你地住邊,一定有風險,你老婆又吾怕?
玩得就唔怕啦, 而且有陣時老婆比南亞佬讚完佢身材好同埋好sexy後, 都不知幾興奮濕哂, 即時要我開波屌佢.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 15:24 發表 查看引用來源
你老婆都好淫🤤
以前無咁淫, 係近排玩過露出後好似收唔到掣咁.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 15:28 發表 查看引用來源
咁咪好好玩,你有性福
有次收完外賣後, 我出其不意即時推佢落梳化度, 然後扮南亞佬大大力強行插入(其實佢已濕哂)屌佢, 話老婆次次著到好似無著咁引夠佢哋, 依家佢就代表D同鄉屌死佢, 老婆就扮掙扎叫唔好, 但就好快配合我, 仲叫我做南亞佬, 快D屌佢, 真係担心佢真係會比南亞佬真係屌咗.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-4 15:59 發表 查看引用來源

畀次機會佢試下食南亞香腸
唔得, 比佢試過南亞腸真係返唔到轉頭.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 16:02 發表 查看引用來源
揾日招呼埋南亞入屋,你做觀眾,你老婆又系叫唔好,比你老婆感受下南亞腸威力🤭
果日屌完佢,佢話我扮南亞佬屌到佢好hi, 但要佢真係比南亞佬屌就唔得, D南亞佬週身毛又孔武有力咁, 真係會畀佢屌死架.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 16:17 發表 查看引用來源
我女人先前系某超市做,佢話有次佢烏低執貨,比條經理昅佢對奶🤭
咁佢畀人昅到对奶有冇興奮呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆