上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  229.0k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-4 16:34 發表 查看引用來源
系架....你老婆就開放啲...我女人就含蓄啲,俾人昅咗把口就閙人鹹濕佬要昅佢,但個心就好開心,我話有人昅你即系你有吸引力,咁佢就話咁又系咪咪咀笑 ...
好似我女人咁, 佢依家同光脱脱比人睇哂無分別, 佢对奶,鮑魚仔及籮友都畀南亞佬睇過哂, 只係淨一步, 就係光脱脱企係度轉埋身一次過南亞佬睇, 不過我諗我女人唔夠膽咁做嘅.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-4 16:47 發表 查看引用來源
我都未睇過
我女人比較崇洋, 剩係畀外國人睇.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 16:53 發表 查看引用來源
我老虎都有呢d崇洋心態
佢係怕香港人多咀四圍唱, 所以先係南亞人面前玩露出, 南亞佬唱佢嘅群組細D, 最緊要係佢有帶口罩麻, 死口唔認都得.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 16:45 發表 查看引用來源
你有行動我諗你老婆會肯都吾定🤭
我問過老婆問佢夠唔夠膽光脱脱出去攞外賣, 佢話全身前面後面都比不同南亞佬睇過哂啦怕乜嘢! 不過要佢無端端脱光行出去攞外賣,好似好刻意咁就唔係咁好, 同埋佢話都有小小驚南亞佬偷拍佢全裸相, 所以都係唔制.

[quote]原帖由 YLHK 於 2021-5-4 21:20 發表 查看引用來源

全裸唔好睇呀,若隱若現先最正 [/quoteChing 所言甚是, 遮番小小至吸引架嘛.

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 21:29 發表 查看引用來源
我唔戴bra 開門拎外賣...亦試過著背心無戴bra 開門比人入屋抄煤氣錶(我以為屋企人無帶鎖匙返黎) 開門一刻知瀨咗野
都幾好睇呀!不過你咁大波會唔會引到人唔識抄錶呀?

個衰婆有時問番我轉頭介唔介近排畀幾個南亞佬不同時間睇哂佢全相禁制, 我話都有小小架,尤其是佢跌膊露左隻奶出黎近距離面向南亞佬, 個南亞佬眼甘甘望住佢隻奶陰陰笑,而佢又笑笑口話南亞佬係咸濕仔左乜成日望住佢隻奶喎, 好似係度打情罵俏咁, 就有小小醋意架,跟住佢叫我唔好嬲, 第日我想叫佢點就點錫番哂我.

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-4 22:31 發表 查看引用來源

呀嫂都幾知情識趣,師兄有福了
嫂都幾知情識趣,師兄有福了 [/quote]個衰婆仲話佢其實次次玩親都好hi架, 下面都起哂水好痕咁, 尤其對奶比南亞佬咁近睇住時,真係想係我面前叫南亞佬揸吓玩下对奶架, 試下個感覺架, 但都諗下渣, 叫我唔好咁認真呀.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-5 07:24 發表 查看引用來源

而家邀請咗個師兄喺度寫報告(我估晏少少佢就會寫)因為詳細寫份報告真係要啲時間🙏
我都無ching 咁勇拍埋片比其他ching 睇同寫埋報告, 佩服.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 08:07 發表 查看引用來源
又一個例子.....女人口是心非
老婆知道自己呢排玩得過份左搞到我嬲嬲豬, 所以話暫停唔玩露出, 就算叫左外賣都只會叫我出去攞, 佢話一來氹返我, 二來可以餓下D南亞, 等佢哋唔好以為一上黎就有嘢昅, 而且仲可以係下次再玩番時增加新鮮感好玩開心D.

講到尾個衰婆又係想再玩過, 边係想氹番我呀!想比南亞佬讚佢好身材多D就真.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆