上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  228.9k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-5 08:34 發表 查看引用來源
你老婆都好知進退
佢玩開左條引停唔到就真

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-5 08:41 發表 查看引用來源
要見一個陌生人,當然都會1516, 同呢排疫情關係...開始都有小小保留...但抱住咸濕佬既心態,我決定出去,見到ching 其實佢都係一個普通男人,同我差唔多高,寒圈下,咁我地就行去一邊睇阿嫂既相,一開始睇到既相同TG 唔同呢d 精選 ...
愈斯文大方嘅女性, 骨子裡係愈淫賤.

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-5 09:34 發表 查看引用來源
係男人能力既問題,好似之前果個有樓有高潮條女一樣
我老婆外表都算斯文大方乖乖女架, 但我都諗唔到佢會咁癲, 咁大方係陌生人前施施然露出架.都唔知係咪女人到左呢D年紀生理需求大左, 所以會玩一D佢以前都無玩過嘢, 乜嘢都夠胆試.

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-5-5 10:04 發表 查看引用來源
多謝師兄分享,阿嫂大約3字頭?
佢4x頭,趁身材仲見得下人所以先敢玩,過多幾年佢想玩都無人睇啦!

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-5-5 10:23 發表 查看引用來源
每晚係未要你交一份功課?
隔幾日或者一個星期交一次啦, 晚晚黎就真係搞唔掂.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-5 11:04 發表 查看引用來源

去酒店多數唔係對鏡,係對落地玻璃
我都鍾意夜晚開住燈係落地玻璃做

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-5 11:37 發表 查看引用來源

俾人知我屌緊一條好正嘅女
对於女人黎講可能係話比人知佢畀一個好勁嘅男人屌緊.

亞嫂都係3x幾, 而且差唔多隔日就開佢波, 應該身材仲keep 到, 加上其他ching 描述, 緊係九硬想屌亞嫂啦!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-5 13:29 發表 查看引用來源
其實睇住老婆比人屌,自己碌嘢又比佢含住超刺激
Ching 你玩過架, 當時你點樣安排架? 比我學吓嘢呀.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-5 13:38 發表 查看引用來源
玩過就好難返轉頭,通常又未必同老婆玩,或者同d人妻玩會易d,有d人妻因為隻佬吾屌佢,所以先系外面玩
我有時都會FF 同老婆玩3p 架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆