上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  228.9k

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-5 14:14 發表 查看引用來源

一於今晚問下佢
頭先食飯期間借D話聽講D南亞腸好勁過喎, 你有無D姊妹試過呀?佢跟住就一輪咀話佢同事都試過同南亞佬拍過拖, 話南亞佬一晚屌左同事幾次, 每次都狂屌左佢30分鐘以上, 搞到同事死咁滯, 但就屌到同事好冧咁, 不過下面就腫哂幾乎落唔到床.

老婆跟住話就算佢想試下南亞腸睇下係咪真係屌得咁冧, 你都唔比架...拉...可?

我話比南亞屌到腫哂緊係唔得啦!老婆即刻講個同事話兩三日就消哂腫架啦!所以過左兩日心思思又去揾南亞仔開波.

跟住老婆又提高聲線叫我老公...你...比..唔...比...呀?

我話都係唔係咁好比呢幾個外賣南亞佬屌, 驚畀佢哋屌完之後日日都上黎咪好唔掂.

老婆即刻正常語氣同我講話試下你喳, 畀佢睇下, 摸下, 揸下 都仲可以, 要畀佢哋屌埋, 你肯我都唔肯啦!跟住見佢面色有小小失落咁執埋D碗入廚房洗碗.

我估個衰婆其實真係想試下南亞腸, 既然我反對就反過來話試我遮, 不過佢今次提多左D要求, 唔止要比南亞佬睇佢全相,仲要比佢哋摸下,揸下, 既然係咁有機會同佢講話安排下, 費事乜都唔比, 佢靜雞雞去揾南亞佬屌閪重衰啦!

食完飯沖埋涼後,個衰婆無出聲比前早左好多入房瞓, 我知道佢有D唔開心,於是我又再次扮南亞佬,強行入房除咗佢D衫褲然後大大力屌佢, 屌到拍拍聲,問佢冧唔冧呀? 佢話好冧呀!你D南亞佬真係好勁呀!

最後我話要內射佢, 佢話唔得架會有BB, 叫我顏射, 最後射到老婆一面都係, 最難得嘅今次佢竟然捉住我條撚含到乾乾淨淨, 以前從未試過,真係爽YY, 事後佢話係補償番比我等我開心吓, 佢話以前佢都未試過咁樣含撚, 原來睇住我舒服到嗌出嚟都好大滿足感, 仲叫我唔好再嬲佢啦!以後都會做事後簫服侍我.

聽完即刻攬住老婆同佢講除咗唔可以比南亞佬屌閪外, 其他的例如比南亞佬睇哂佢全相,摸下同埋揸下都可以, 佢即時笑笑口話真嘅, 跟住即刻話多謝老公咁大方, 好似驚我反口咁.

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-5 21:08 發表 查看引用來源

呀嫂咁聽話,師兄有排玩。
希望啦!最怕佢試過南亞佬手勢後,自己心思思走去揾南亞佬真屌閪.

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-5 21:16 發表 查看引用來源

生手一定唔夠師兄熟手,對左呀嫂咁多年一定知佢鐘意d比人屌既
老婆頭先同我講話我應承左可以比南亞佬睇摸揸架, 咁下次佢引南亞佬玩時唔準嬲架, 衰婆古古惑惑咁更係又諗到D新嘢玩,唔同我講住.

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-5 21:32 發表 查看引用來源

好緊張呀,好緊張呀,唔知呀嫂想左d咩同南亞佬玩呢?!
唔緊張, 亞嫂都話會餓D南亞佬一排,暫時不會叫外賣住.

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 22:25 發表 查看引用來源
南亞好唔怕醜....又直接....不過小心呀嫂對南亞動情....南亞佬好識呃錢
亞嫂應該唔會對南亞動情, 但係貪新鮮同南亞佬出來屌閪就真係唔咁包.
佢上都講明未試過其他國籍臘腸, 所以就算要玩3P都不會揾香港人.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 07:04 發表 查看引用來源
聽師兄講南亞講得咁過引,小弟琴晚又了下隻老虎,記得佢講過公司都有南亞運輸仔,又記得佢講過有次紅雨,條南亞都車過我老虎返來,不過我一向冇在意,琴晚問返有新發現😵 ...
有乜發現, 唔係喺屋企比南亞仔屌埋嘛!

定係剩係比南亞仔借機抽左水喳!

睇黎你老婆都對於一D體毛濃密嘅南亞佬有D興趣同幻想喎, 而個南亞又好似試緊你老婆底線喎.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 08:36 發表 查看引用來源
分分鐘只要天時地利,d女人好易受屌
你哋都知啦我老婆全相都比幾個南亞佬睇過哂, 所以我一定會睇實D.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆