上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  229.8k

引用:
原帖由 sam959818 於 2021-5-6 08:59 發表 查看引用來源
女人一性飢渴是沒有腦袋
師兄所言甚是

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 09:09 發表 查看引用來源
波大冇腦呢句都好似幾啱
你唔好以為女人蠢, 佢哋其實都唔知幾精, 好似我女人依家同我玩事後簫都係想氹我比D福利我, 等我日後批准比佢可以玩D過火行為, 你估我唔知咩.😖

就上次咁佢話佢同事比南亞屌得冧, 就算屌到下面腫左都話兩三日就無事, 講到眉飛色舞 你估我唔知佢想點咩!😵

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 08:11 發表 查看引用來源
又未至於咁,原來南亞仔都幾受c9歡迎,吾講吾知,我老虎都對南亞好有幻想,佢話见佢地上身赤膊,心口多毛不特止,仲见到肚池位d毛好濃密🤭
老虎話有次南亞揸架貨車仔送貨,而老虎又要去呢間公司拎嘢,所以老虎都跟佢車,而老虎又要拎住 ...
你老婆同南亞仔熟落咗之後點, 你老婆收工後有無遲咗先返來,  若果有就........😨

男人对得老婆多都會出去消遣下, 現今社會女性咪有係對得個老公多都會悶,  隨時都會主動出擊調濟下, 爭在時機而已.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-6 10:40 發表 查看引用來源
絕對是呀…現代人思想已經改變,偷食已經唔係男人專利了😜😜
所以我都有比D福利老婆玩下, 用黎調節佢工作上压力.

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 11:01 發表 查看引用來源
又會有呢啲咁識體諒老婆男人
忍唔住回一回先
知道佢玩緊乜嘢, 仲好過乜都唔知, 話唔定佢可能會帶佢D姊妹黎補償返比我呢😋😋😒

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 11:10 發表 查看引用來源
☝️呢d對白都聽過,只是借日,大家唔好太認真,出來玩得都會好多藉口
我都係咁話, 不如自己安排比佢玩仲好啦

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 11:20 發表 查看引用來源
哈哈!
你呢d男人又幾識體諒,仲好體貼
我安排比佢果D節目, 我全程都睇住, 理論上我都係參與者之一, 其實都幾過引架.

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 11:36 發表 查看引用來源
女人出去應酬,分分鐘都比人當去做雞,以為會比人屌,但係又知唔知,個社會已經進化左,女人都要進化,屌唔一定係男人嘅專用行為
同意, 其實屌閪女人舒服過男人好多, 由開始屌果下一直舒服到男人射精為止, 你話做女人幾嘆.

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-6 11:52 發表 查看引用來源
同埋其實好多女人佔有慾好强架,引下D男人,D仔仲以為有野食,點不知其實系條女食條仔,食完就一下位!🤭
男人其實知道架, 但明知係咁嘅結果又去做噃, 所以最蠢應該係男人.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆