上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  228.8k

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 13:50 發表 查看引用來源
多p系好亂,不覺得享受
個人感覺,但二個男服侍一個女又幾好,又或者同d不同國藉都係好選擇
我老婆都想同南亞佬玩3P, 不過我唔比.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 14:17 發表 查看引用來源
做乜唔比,叫你老婆預埋你😋
佢有預埋我呀,不過我驚比得呢個南亞佬上亞嫂,到時另一個南亞又話想上亞嫂,到時屋企真係好熱鬧,成幢大廈街坊都知亞嫂比南亞上過四圍唱就敞。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 14:13 發表 查看引用來源
遲返同冇返都有,都係多數去左佢吖妹度玩,佢妹住元朗村屋,我又冇鳩問過佢妹😱
會唔會同南亞佬行街街呀?你試探吓佢好喎?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 15:19 發表 查看引用來源
要驚都驚佢妹夫,佢妹夫可能威脅更大😵
點會呀揾食都會行遠D啦!佢妹夫好靚仔架!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 15:31 發表 查看引用來源
好多師兄都話揸靚車溝死女,女人都系虛榮心大
當年你都係咁樣溝到亞嫂架, 有冇同佢車震過?

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-6 15:30 發表 查看引用來源
女人心....有時食咗先算...食咗過後先會識驚
常姐莫非你有呢D經驗?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 15:18 發表 查看引用來源
佢点會夠胆🤭
條南亞仔咁受啲C9歡迎更有D嘢嘅, 你唔好咁老定呀!可能係公司做左過左火位行為都未定🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 16:10 發表 查看引用來源
都吾到自己担心,順其自然
有一方法可以知道亞嫂有冇出軌, 就係佢遲咗返屋企話去咗打牌又好,姨仔屋企又好,佢一番黎捉佢入房除咗佢條底褲出嚟聞吓隻鮑魚仔,
-  若果有精味即係比人中出左
-  若果有膠味即係帶套比人屌左
-  若果有香味即係剛爆房沖完涼
-  若果係臭腥味恭喜師兄亞嫂無出軌

以上純講笑師兄唔好嬲🙏

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-6 16:43 發表 查看引用來源
師兄...咁...你都諗得出笑死我呀
過獎,  過獎😃

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 17:33 發表 查看引用來源
所以佢妹夫都冇得上去,改而香港玩,所以我又知佢妹夫都系巨乳控,而佢個妹又得35c,正常35c都夠玩,但佢妹夫偏偏就巨乳控
若你老婆無35c以上咁你就放心, 有就......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆