上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  229.8k

今晚叫咗外賣, 老婆同南亞佬之問發生咗D接近睬界行為. 遲D出報告比大家. 總之...唉....😵😵😵

一言難盡😩😩😩

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-6 23:36 發表 查看引用來源

南亞仔終於出手。。。
老婆就沖完涼出嚟, 唔講住.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-7 08:08 發表 查看引用來源
呢度d師兄都等緊你包膠
禽晚老婆需然服侍得我好好, 但我就瞓唔著到差唔多天光先瞓到, 個衰婆就瞓到好冧好快瞓著.
依家寫住部份報告比大家睇先

禽晚叫咗外賣但係由我開大门攞, 亞嫂就係自己房入面, 條南亞佬用流利廣東話問點解唔係亞嫂開门嘅, 我話佢係房做緊公司嘢.

我見佢廣東話講得咁好咪同佢吹多幾句, 條南亞佬話點解可以比亞嫂著咁細件衫出嚟攞外賣咁益佢哋嘅, 我話亞嫂平時係屋企係唔著衫架, 佢話怕你哋尷尬見到佢光脱脱出嚟攞外賣 所以先著返件背心出嚟囉,其實要佢著返件背心出去 佢都唔慣架, 南亞佬話叫亞嫂下次攞外費唔使著返件背心咁麻煩, 就咁出嚟攞就得, 亞嫂身材咁好我哋點會介意呀!呢區D同鄉係群組成日都讚亞嫂皮膚又白又好身材架!我話你哋有偷拍佢呀?佢話緊係無啦知規矩嘅, 想以後無得睇咩, 剩係係群組講之嘛.我話咁都好D.

我話亞嫂其實好樂意比你哋欣賞佢個body 架, 你哋上親黎都係咁昅住佢個body, 你估亞嫂唔知咩,不過亞嫂咁樣著得出嚟都預左比你哋睇架啦, 所以亞嫂一D都唔介意, 仲成日同我話睇下佢幾有吸引力引到你哋上黎都唔係送外賣嘅昅佢先真, 如果被佢知道你哋係群組成日讚佢皮膚白身材又好呀, 佢話唔定派多D福利比你哋添.

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-7 08:30 發表 查看引用來源

咁樣同南亞仔講,應該每日都有唔同的南亞仔送外賣,亞嫂可以慢慢選
係禽晚之前, 都差唔多有成10個南亞佬上過黎送過外賣比亞嫂

續(2)

呢個時候衰婆光脱脱係房行左出嚟, 仲陰陰笑望一望南亞佬再望一望自己对波話乜佢真係皮膚好白身材又好咩 ? 南亞仔眼定定望實老婆都無出過聲, 老婆問南亞佬左乜唔出聲呀 ?係咪睇唔清楚呀?跟住就咁行左出門口走廊, 擺姿勢展示佢嘅身材比南亞佬睇, 其後仲背住南亞佬弯低腰好有節奏慢慢扭動佢條蛇腰, 佢個羅友由右扭去左, 再由左扭番去右,然後又前後扭動羅友, 跟住問南亞佬佢正唔正 ? 南亞佬舉起手指公話 good and very sexy.

係門口玩左分幾兩分鐘左右, 老婆就行向南亞佬身邊用对波掃南亞手臂話都玩左好耐啦,就話送南亞佬搭 lift下次先再玩過, 跟住攬住南亞佬條腰係走廊行, 個南亞佬亦毫不客氣一路行一路用左手掃老婆個羅友, 同時隻右手伸向老婆胸前搓老婆對奶, 其實得果拾幾步路程, 但佢哋好似行咗好耐先行到接近lift大堂, 老婆就話唔送啦下次再玩過!臨走時老婆個屁股仲比南亞佬又搣又打咗一吓, 跟住老婆就面紅紅氣喘喘咁行返入屋, 一入屋就話 真係好好玩又好刺激呀!老公!(無言)😩😩😩

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-7 09:21 發表 查看引用來源

亞嫂噚日應該好開心
佢噚晚直頭開心到癲咗, 話一次過滿足佢兩個慾望, 就係第一次比外籍人士堂堂正正咁摸佢個body, 同埋結婚10幾年後可以全裸比其他男人慢慢欣賞佢嘅身材.

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-7 09:22 發表 查看引用來源

送完南亞仔之後,亞嫂應該濕晒。。。
我鬧鬼佢添玩到咁癲, 叫佢即刻沖涼呀,南亞佬好污糟架.

砌咗佢一鑊金之後, 老婆話知道自己今次真係過咗火, 話唔會再玩, 唔再叫外賣, 叫我唔好再嬲佢.( 都唔知信唔信佢😔)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆