上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
135  23.5k

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-5 08:43 PM 發表

哈哈,你真係,
無老虎係度你就變猛虎呀...cc..
:smile_30: :smile_30:
如果你唔去我去阿添果度加....
不過而家都唔知去唔去~~好想去:smile_47:
睇下初三洗唔洗拜年先..............
好~閃~886~聽晚見

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-2-5 09:51 PM 發表

我一定有比你!!!....:smile_34: ..(雖然先前唔記得左)
就係囉~
我都覺無理由飲左你一談"酒"會"醉"到死死下.................
你都唔知我"醉"到死死下.....下次唔好兩樣一齊~~
初二我九成會黎~~有無好野介紹比我細路食??:smile_47: 哈哈

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-2-6 11:51 AM 發表

死咯..我記得我收左你一百蚊..但我又好似冇咩比到你...sorry:smile_13: (初二計番)

兩樣一齊係死硬的...我次次去唱仁k都醉到呢:smile_27:

初二見...到時我盡量招呼你啦...好野就唔敢保證喇..你 ...
得啦~果100初二計~~:smile_44: :smile_44: :smile_44:
我一向都唔揀飲擇食~求其走肥就得
添哥咁多女~~求其係檯底搵件比我都得啦~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-2-6 05:47 PM 發表

你唔係揀飲擇食 , 你係要求高 ... :smile_45: :smile_45:
老師~~新一年緊係希望有好野食好開始..............
睇諒下啦:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
但年初一係紅勇果度食到好野.......

引用:
原帖由 bee141 於 2008-2-12 12:32 PM 發表

甘似女0既.........:smile_41:
一見女就彈出黎.............:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-2-12 01:17 PM 發表

我都無行開過...又點彈出黎
唔好扮野啦~~你一見靚女就彈出黎........
今個星期六你去唔去??

引用:
原帖由 bee141 於 2008-2-12 01:23 PM 發表

應該會去,呢次係最後一擊:smile_40:

你要返工未??
未呀~
下星期一就要返.........
你係咪加
如果你到我先到:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 ○o晴儿o○ 於 2008-2-12 09:36 PM 發表
大家新年好啊,恭喜发财,身体健康,:smile_38:
阿邊個仲有無搵你???

引用:
原帖由 bee141 於 2008-2-12 09:50 PM 發表

邊個???:smile_30:
多事:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-2-12 10:24 PM 發表

我幾甘關心你.......:smile_30:
你係八掛..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆