鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
21  338.7k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-22 15:27 發表 查看引用來源
冇刻意培養,誤打誤撞下原來佢都like,不過前提唔好整到佢好痛,少少痛楚等於激勵
係架,其實好多女人都不抗拒輕度SM架,尤其是那些在床上享受被男人支配的賢妻良母,只要你不整痛佢地,可以有好多玩法。我老婆就係咁,在一次偶然之下發現佢接受玩手扣和蒙眼,不需要有太多前戲,仲鍾意被人硬爆入去佢塊閪度,配合語言羞辱,下面自然濕到不得了。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-26 20:18 發表 查看引用來源

角色扮演依樣野成日都做,通常個故事都係有老婆去決定,多數佢會叫我扮賊,趁佢瞓着咗之後強姦佢
我同老婆都有玩角色扮演,通常都係老闆強姦秘書或人妻幫襯邪骨俾按摩師屌閪,等她潛意識有被其他男人扑的準備,希望有天......哈哈。

引用:
原帖由 friendho 於 2021-3-11 16:42 發表 查看引用來源
我都試過手指探肛,不過多數一模就縮,一係隔手,乃就更加無.....不過我又覺得無所謂
我會扮曬嘢咁一手指摷老婆塊淫閪洞,同時順勢用另一手指去掃她個肛門,並慢慢探入去,她初時不會發覺,到我入到少少她就會驚覺用手隔我,所以都未算好成功拿到她個肛門處女地。

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-19 16:54 發表 查看引用來源

年齡上就可能係c9.............我形容下先

- 40+ 樣靚, 矮小豐滿大波, 不過個人冇乜腦
- 30中~尾, 樣白淨普通,  生過3件依然纖瘦, 對波睇落好大因為個身實在太瘦太單薄, 尋日買lunch撞到, 見到佢著見件緊身polo恤仲 ...
照師兄形容40+件熟女應該易上手一點,有前科加上應該同老公感情麻麻,應該無被人扑好耐,不過樓主無性趣就無謂搞她,費時她太貼身走不掉;30+隻生左三件應該極難入手,不過如果搞到手應該會好有成功感

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-8 11:48 發表 查看引用來源
以前拍拖經常同隻婆去九龍公園,又多草叢樹木遮遮掩掩,又摷又揸仲好似果幾張相咁拎隻婆對嘢出嚟,間中幫佢演下嘢,比隔離對情侶欣賞下,一樂也🤤
又省錢又多樂趣,所以d公園都經常好多留低好多嘢,兔兔都唔少,甚至連底底都有🤭 ...
講起九公,以前拍拖時都有同老婆去個度談情,當然目的就梗係摷摷揸揸,我試過明知草叢有人偷睇都照拿去老婆件上衫和奶罩,成對波仔連LIN頭露出來讓後面條狗公看,可惜條狗公太狼死行得太近被老婆發現左要散場,不過都老婆對波都讓他睇左起碼十分鐘,想起都興奮。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-8 16:10 發表 查看引用來源

brandy 兄, 真係令小弟五體投地,老婆居然可以比人中出, 都可以欣然接受。講真嗰句,我可以接受老婆同其他男人上床, 如果佢覺得我係滿足唔到佢嘅話。但畀人中出我就接受唔到。 ...
我反而覺得如果你接受到老婆同其他男人上床,就要預左她會被人中出,女人情到濃時或被人摷到性興趣時,條底線係可以被個男人推到好底的。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-8 21:26 發表 查看引用來源
明知有觀眾,條女又唔知的話,真是high到震,更想剝光條女🤤
特別特別興奮🤭
其實我都想,等個狗公睇下我老婆全相,全身赤裸只得對高踭鞋,可能立刻跳出來縛住我,在我面前夫之目前犯,強姦我老婆。不過,在九公剝光條女又好有難度,因為個地方的摷嘢位話光又不係,但又不算好隱閉,除非半夜,晚間時間又難剝光條女來摷,一般良家最多肯讓你拿過衫揸和摷,一定不肯剝光,除非經過深度調教野外露出者例外。

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-9 13:02 發表 查看引用來源
系丫,女人淫起上黎,真系乜都可以試下玩,加上我老婆系有M底,我知佢條仔玩得好荒淫添!
師兄老婆在屋企係不係好順服老公個種小女人,還是係非常強勢個種老虎?我覺得前者個種在性事上在非常享受被男人支配的,這種女人本身在享受被調教,條底線在不知不覺中可以被人推得好底。

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-10 11:18 發表 查看引用來源
我老婆系我面前系賢妻一名,但原來對住佢條仔,系變左佢性奴甘,乜野都同佢條仔玩過
這就是老公和街外男玩同一人妻的分別,老公都可以調教老婆,並利用她愛夫和想老公享受的心理因素,去推低她條底線,但效果一般不及街外男,因為人妻通常都會盡量在老公前保持賢妻的形象;反而人妻在街外男面前就沒有這種顧忌,如果街外男懂得利用人妻依戀他的心理去調教她的心和身,就能夠逐步將人妻變成性奴,反而老公好難將自己老婆調教到這個地步。

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-10 11:20 發表 查看引用來源
系丫,直頭每次都玩五同野,不斷甘盲目追求比佢條仔當奴甘玩嗰種凌辱快感
那你知道他們玩過D咩?

附件

前往最後回覆