上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
263  50.5k

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-26 22:43 發表 查看引用來源
我都好耐冇燒烤,有冇其他野飲架。
有水,可選唔同口味,例如暖水,冰水,滾水。高級既你可以要蒸溜水,另類既你可以要水喉水,如果你唔在乎世俗眼光,可以堅持要杯忘情水。如果侍應話無,你就對住佢大聲唱:亞霞,給我一杯忘情水,換我一夜不流淚。
佢聽完一定會好羞愧唔敢面對你

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-27 20:34 發表 查看引用來源
我都想成日剝花生🥳🥳🥳🥳
近排街市有水煮花生賣,我一次買幾斤返屋企洗完再烚一次,保證
乾淨,放入個篩吹風吹干,半干濕煙韌好味.

附件

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-27 23:36 發表 查看引用來源
反而依D熟花生我唔食😂你今日又去咗邊度吖?
我中意食水煮花生.今日我去逛街.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-27 23:41 發表 查看引用來源
🤪🤪🤪成個C9咁⋯⋯咁你今晚有冇去跑步?
花師奶確實係c9,尋晚跑完今晚休息,前晚推左胸.今晚可以放鬆下.已準備左紅酒,蒸左兩條魚,有花生同鹵水.等陣飲酒睇戲.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-27 23:48 發表 查看引用來源
🤪🤪🤪🤪退休生活
退而不休.人唔可以唔做野.無野做生命好快完結.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-27 23:52 發表 查看引用來源
我今日重咗🤪🤪中午去咗飲茶,食叉燒包個D⋯⋯飲香片,飲咗好多茶,e家整個人周身唔舒服
食保濟丸啦.你茶飲得太多又食難消化既野.傷左腸胃

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-10-27 23:49 發表 查看引用來源
😭😭終於輕左1kg
有進步就好,耍保持

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-27 23:56 發表 查看引用來源
我平時見你咁得閒嘅😂
因為我忙時不會讓你見到. 你所知的我其實是那面 ,
你清楚我嗎, 你懂得我嗎, 你有否窺看思想的背面, 和你每天如情侶相見, 說愛說天, 偏偏講得太淺
看著我吧, 對住我吧, 透視我吧, 可感到驚訝.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-27 23:57 發表 查看引用來源

飲茶好呀

飲茶係有益,而且唔貴
我日日都飲茶,好茶對身體好,不過唔平

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-28 00:02 發表 查看引用來源
😂😂😂😂😂我哋真係好甜蜜吖🤣🤣🤣🤣🤣
有哩種感覺咪幾好,令人心身輕快

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆