如何走出情伤

收藏  |  訂閱
8  3.9k

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-26 22:56 發表 查看引用來源
我是在马来西亚的小Koey。距离上次分手都两三年了,期间没谈过任何恋爱,不相信爱情,觉得自己一个人更安全。。。
大家有过这样的经验吗?怎么走出来的呢?请分享分享~ ...
相信這感情對你來說好深刻.否則唔會兩三年都放不低.

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-27 01:22 發表 查看引用來源
对啊,是我成年后的初恋(以前那些绯闻和玩玩的就不算了~),然后因为一些很搞笑的原因分手了
只能靠你自己放下,越刻意忘記越忘不了.告訴自己已成過去.發展自己的興趣跟生活.慢慢會有第二段感情替代的

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-28 13:50 發表 查看引用來源
嗯嗯,现在我都在工作和健身,完全没在顾虑感情的事情了
當你不為意,事情就萌芽了.
健身多久了?我也是健身愛好者.很多年了

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-28 14:46 發表 查看引用來源
从我初二,约15岁就开始了~
讚,我喜歡運動類型的.多數比較開朗爽直.

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-29 09:14 發表 查看引用來源
哈哈哈哈,还有这样分类的哦
運動激發身體雄激素分泌,促進肌肉生成.男生雄激素是女生的十四倍左右.女生有運動習慣雄激素比普通女生高.所以受影響一般個性會比較爽直開朗.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-29 14:54 發表 查看引用來源

有諗過, 但唔夠喉呀嘛
我走o左去搵sp, 專玩sm o既sp
個個禮拜俾人打屁股
無必要咁樣.我唔認同哩種方式.大家都後生過受過情傷.邊個無一兩段覺得刻骨銘心既傷痛,當年要生要死而家睇返只會笑自己個時幼稚.有一次我電話入面同佢傾完後絕望到買左包煙(本人唔食煙)由太子一路行到去尖沙咀,一路行一路食,個人唔知點,食左煙成個人暈坨坨..仲幼稚到幻想佢見到會心痛.哈哈...仲有界手,係手度界左佢個名出來..
哩d野諗返得啖笑.人成熟左有咩唔開心我會運動睇戲睇書消磨左佢.唔會再做d傷害自己既事啦

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-7-4 00:57 發表 查看引用來源
没关系~我喜欢学习新知识,哈哈
奇怪的知識又增加了

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-7-5 21:38 發表 查看引用來源
我想问问哦,大家都是去哪里下载大陆电影的呢?
你用甚麼下載?

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-7-8 09:31 發表 查看引用來源
我用迅雷哦,直接下载的也可以哦
https://www.xl720.com/

前往最後回覆