上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
190  1.1m

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-1 07:13 PM 發表
點解個個都見到有相既?? 係我睇唔到-口-"...:smile_27:
不會吧~~~~~~~我頭像那張相你真的看不到嗎。那不如把你的照片傳上來看看。看看我們會不會跟一樣看不到

引用:
原帖由  ̄Samson ̄ 於 2007-9-1 07:25 PM 發表

高手...........到時佢post張如花上黎問你睇唔睇到,睇你點算~
.............如果係甘,我諗我寫唔到落去,你地想睇落去既 話, 望就望佢post佢自己張相拉:smile_38:

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-1 07:32 PM 發表
到目前為止都不錯... 樓主相中的女子100滿分我俾83分... 好靚...
但我覺得新坦結衣靚好多:smile_30:

引用:
原帖由 heihei8083 於 2007-9-1 07:35 PM 發表
故事發展到now
相距幾耐時間呀
由我遇到cindy到家下都差不多有10幾年lu

引用:
原帖由 b32_b41 於 2007-9-1 07:40 PM 發表
咁相中人到底係邊個呀:smile_27:
係喇,你話唔係happy ending啦,
咁係佢地兩姊妹係咪離開o左你呀?
定係cindy同o左第二個兼結埋婚呢:smile_30: (估定sin:smile_13: )
你睇到最後未知囉~~~甘心急

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-1 07:42 PM 發表
新垣結衣係年輕d, 但你o個個係成熟o個種...
何況你對得多... 所以咪...哈
飯, 總是隔離的香...
相中人當時只有20歲,跟新垣差不多拉

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-1 07:52 PM 發表

屬性唔同...
都唔同路...
樓主身在福中不知福:smile_38:
身在福中不知福?真的嗎?哈....

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-1 08:09 PM 發表
不過話時話, 樓主如果張相真係某人的話...
一係你同佢有好tight既關係, 一係就冇左...
如果唔係都唔會show 出黎...
我估前者... 應該快拉埋之類的...

assumption: what you hv been telling is ture...
估唔到張相真係甘大回響呀~~~~~唔好估拉,睇到結果就知道~~
所以唔好問我同 邊個一齊拉~~到最後就知道架拉。

引用:
原帖由 242741562 於 2007-9-1 08:25 PM 發表
咁樓主e家咪成30幾歲@@?
樓主又話講豢點追到sara ge
幾時講姐@@?
我邊到有30幾歲呀...........................有機會遲d補返。因為有排講

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-1 08:47 PM 發表

樓主14,15歲識Cindy,
識左10年左右, 依家大約25歲啦...
年齡係secret.....唔好再研究:smile_27: ~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆