上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
171  399.8k

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-25 01:27 PM 發表

輝哥~ 中秋節快樂
0靚妹,唔使返學咩。

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-25 01:24 PM 發表
我要搶#1000:smile_34: :smile_30:
講過要做到呀。

大家,唔好係到爭吵。我都知大家都對呢個故仔有唔同既期望。但今日係中秋,中國人既大節,大家唔好嘈交呀。我呢個post多得大家既支持,一直都好和平,好和恰。大家又係鐘意呢個故仔而聚埋一齊。開開心心睇埋佢落去拉。當然,第30part出左我都會講下我既感受同近況既,終知我個故仔完唔代表呢個post完,只要大家一直支持既話。

祝大家中秋快(上)~~~~~~~~~"落落聲唔好聽"~~~~~

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-25 10:10 PM 發表

有樣野叫LUNCH TIME:smile_13:
今晚中秋又做跟得女友架拉你~~哈哈哈

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-26 12:38 AM 發表

唔係呀.. 係屋企:smile_13:
yoyo姐竟然係屋企~~奇喎。
大家無出街既話,不如係到吹下水呀,好悶呀><~~甘樣又可以快d到1000喎

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-26 12:53 AM 發表

你又唔出既??
我岩岩返咋~~~~~~

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-26 01:01 AM 發表

去左邊呀??
去左fd到食飯,吹下水囉。12點返左屋企lu~~~
點解得我同你傾計架。其他人好唔比面喎:smile_38:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-26 01:24 AM 發表

我點知wo:smile_30:
你今晚又去左邊呀,家下又做緊咩呀。

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-9-26 01:29 AM 發表
can't speaker:smile_44:
the chinese writer broken:smile_27:

the story really looks good
thx for support this month
coz i'm so bored by the home work recently....
你用英文我都睇得明架~~~~~吾係太深既話~~哈哈

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-26 01:45 AM 發表

都話係屋企:smile_27:  睇神風怪盜貞德:smile_34:
漫畫定動漫呀~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆