上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
190  1.1m

引用:
原帖由 onontang 於 2007-9-1 09:00 PM 發表
我先頭出街,個心一直攞攞攣,果然樓主又post左
真係出街都出得唔安樂
甘都關我事@@?!~~~~

引用:
原帖由 hll 於 2007-9-1 09:20 PM 發表
“因為女仔仲識發爛渣姐係話正常,如果佢一反相態我先驚呀。”

摟主對女仔的理解好透徹下呀!

我幾日無黎,一路由四十幾頁翻返倒二十幾頁,再由二十幾頁再爬返到呢度。

摟主令我想起二十幾年前的小男人 ...
我覺得無一個男人可以透徹女人心。因 為你永遠都估佢唔到。唔知mr hll同唔同意呢

引用:
原帖由 onontang 於 2007-9-1 09:23 PM 發表

咁梗係關樓主事啦,我諗樓主post少次,肯定會引起札鐵工人式的暴動
大家都好很支持你寫下去的
加油加油
甘緊要,想試下tim@@~~~明天可以post少日先:smile_13:

引用:
原帖由 jackie02 於 2007-9-2 12:54 AM 發表
其實我追左好耐,但係個post貼左係一個好難為情既地方,所以一直都無回post,真係唔好意思,不過你個故事真係幾抓到人地既心理,我感得你寫得唔錯,所以我終於回你個post,仲有一件事,你一開始係話真人真事,但 ...
你都識講我係寫出黎,唔係作出黎。其實真定假都唔緊要呀。你覺得好似有共鳴就得拉~~岩唔岩?

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-9-2 01:06 AM 發表

女仔嘅年齡先至係祕密!!!
咁樓主你幾時變左性做女仔嫁?!
既然係咁就要繼續研究落去喇咁多位弟兄姊妹!!!呵呵!
(樓主)如有不滿  請多多見諒呀! :smile_38:
It's just a kidding! :smile_30:

Don ...
wendy.........如果年齡係秘密,甘點解你之前又講左自己歲數出黎既............:smile_41:

大家等多陣拉,我今晚先得閒寫到。~~~~~~:smile_44: 家下係人屋企唔方便

引用:
原帖由 samhou 於 2007-9-2 03:32 PM 發表樓主今晚要做野喇= ="
如果唔係比人拆樓都似@@...我係第一個!
我想問你係未琴日特登開個新acc黎呢到留言架:smile_44:

其實我都差唔多一日一個post架拉@@其他post好似都要好耐先update~~你地唔好再催我拉>m<慢工出細貨嘛

引用:
原帖由 曲毛 於 2007-9-2 03:46 PM 發表
估唔到你唔寫...
我好失望:smile_40:
講笑:smile_30:
其實我都唔算cd-rom既
因為我係日韓同電子游戲個邊好多野講
所以7xx:smile_30:
你係我呢到都多野講先得架。
我都有去日韓,有咩日劇推介呀,我睇緊first同埋life~~~

各位親愛的fans,新既post可能要係今晚深夜時份11pm-2am之間先至有。因為今晚有d私人事要處理。正經架,唔好亂猜~~

唔好意思~~~多謝大家support~~~~~~

各位,唔好意思。我今晚太累拉。出唔到post~~~希望大家唔好嬲,為左同大家道歉,听日我會寫多d黎補償。听日要返工返學,大家都係早d訓~~~sorry要大家等甘耐~~~~~~~~~~~~~~听日晚上會有part19~~~~~~€:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆