上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
171  399.8k

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-26 02:34 AM 發表

唔會既:smile_30:
我訓拉,你都早d抖,中秋節快上~~~~~~

引用:
原帖由 wing_1002 於 2007-9-26 12:28 PM 發表
我用左兩日黎睇你呢個故事
岩岩睇既時候真係有點兒色情
但係睇睇下..好感動
係我男朋友叫我黎睇..
我係女仔..
呢D事通常都係女仔身上發生多,,
今次真係有D覺得意外
最近同男朋友嘈,,唉..
樓主,,好想快D ...
甘你pm我,留你msn比我呀,我加你拉

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-26 09:38 PM 發表

佢尋晚講左話同FD食飯:smile_38:
yoyo做左我私人秘書,幫我答post@@~~

其實我都好想寫埋個大結局出黎,不過我要做第#1000~~~~如果唔係我唔出post~~~~><!!!!!!之前第300~~500~~800都做寫唔到。

總之我真心既係到感謝大家支持~~~~

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-9-26 10:54 PM 發表

sorry dap左你個800:smile_43:
唔關你事,我講舊post果個800

我係到,頭先熄左機

引用:
原帖由 洗渠王 於 2007-9-27 01:40 AM 發表

唔知樓主有冇暫定某一日貼出 part 30結局呢?
都話左回覆第1000就係大結局~~~~~~~~~

引用:
原帖由 dee哥 於 2007-9-27 09:31 PM 發表
908 LU..^^"
加油加油"":smile_38:
基本上我已經諗好晒個結局點寫架拉。真係忍唔到手,好想post出黎。但講左1000就1000~~~~其實我唔係貪心係到呃回覆,只係想睇睇大家既支持去到邊個程度。估唔到大家真係好比面,我既結局篇一定唔會令大家失望,我一定會令你地有少少少感動。謝~~~

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-27 11:25 PM 發表
# 927.. 今日又係9月27:smile_14: :smile_14:
代表你時候到了~~嘿嘿嘿

引用:
原帖由 7evenight 於 2007-9-27 11:45 PM 發表
每一天~~也期待一千^.^
推呀~ (我睇左好耐傢啦~用左人地個a/c發言而已)
點解唔用自己a./c呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆