上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(一氣呵成版)P.38好似有野体喎

收藏  |  訂閱
77  537.3k

我真係好多謝大家,令到呢個2年前既故事再一次成為大家既話題。但如果大家真係有好多問題,可以体返舊POST其他讀者既留言。我再POST吾係要再爭風頭OR呃分。事實係有好多讀者PM我......有好多問題,所以我先再一次張呢個故事重新POST一次。 日記果部份我係吾會張POST,我本人都無留底。我吾POST係果個日記寫得好差,而且個故事已經完左,之後既野我諗留返比大家找出自己心中既答案。無論你喜歡 OR 批評我既故事都好,我都好多謝你入黎睇都比意見。請各讀者吾好再PM我拉,因為我個MAIL BOX已經FULLED.....THANKS FOR YOU GUYS' SUPPORTING!!!

好多人問我點解吾放係愛情故事。其實一開始果陣我只係寫我點樣遇上CINDY.無諗過會再寫落去。而且我吾想勾返起呢段回憶,之後我係同故事其中一個事主商量過先寫埋落去。當然吾會寫有關性既野,呢個係我地討論既結果要尊重其他主角。多謝!

As i said before, the diary is never posted again. I appericate that you guys support my story and keep reaching that diary.  However, the story is never end. It can have different extened parts which is decided by all readers.
引用:
原帖由 bowlharder 於 2009-12-7 11:10 AM 發表
Hi Forssell427,
I would like to know more about Cindy's diary too.   Just like your supporters, I also spent hours searching for it but no luck.

Its not surprised that many people think that its a sexaul story. The story was posted in  情色文學 . its reasonable that people expect that it is a sexual story. Anyway, if it is necessary, i can revise the first part without any sexaul issue. I can answer the question from "Ghost". Obviously, It should be Sandy not Cindy.

Thanks for you guys keep discussing this story.
引用:
原帖由 jeffery817 於 2009-12-9 10:50 PM 發表

係ar 鬼
好多人E為係咸故
係要死 "a"爛 "a"先睇

其實我吾係成日上港論,所以好小係到同大家吹水。家下就一次過解答大家既問題。

係舊POST都有講過移板既問題,一來板主話吾可以甘做,二來去左戀愛板又可能變左另一回事。既然一開始係呢到,就吾好變拉。
我都承認改左成個故事就吾同左。至於大家覺得真定假自己判斷拉,我吾為自己解說。我係舊POST都交待得好清楚~PART ONE果到的確同喊故無咩分別,有人吾想睇都正常。問心果句,可能都係一開始既部份先吸引大家追睇落去,係未?~大家最關心既日記,我答案都係一樣。我自己都吾記得寫過D咩,所以日記係吾會再出現,大家都吾需要再搵拉,一定搵吾到架拉。再一次再一次多謝大家會鐘意呢個故仔。

P.S.我同SANDY係有聯絡,但我地已經好耐好耐無通過電話OR見過面拉,上網都無。吾好問點解。有時D野無得解架^^~~~希望有機會再同大家吹水拉!

大家好,既然大家一直支持,只好回報返比大家拉。

如果大家係主角輝仔,你地會想要一個點既結局呢?!

我吾係冷漠,只係呢個POST係為左方便有興趣既讀者而重開,一方面我吾想有人以為我呃POST,二係當時我有時間同各位吹下水。好多謝你用甘多時間睇返我以前個POST~~有時間我會同大家係到吹下水。
引用:
原帖由 kk6839414 於 2009-12-20 02:47 AM 發表
樓主我睇返曬你以前噶POST,以前噶你好和藹架,點解以家變到好似有少少冷漠禁噶,吾通你受噶傷真系好深?樓主不管你再出吾出POST都好,你篇文章教識左我好多野,你篇文章會永遠刻在我腦海里面,萬分感謝摟主噶分享!!!!!!!!! ...

原來係舊FANS^^但點解開個新AC既?!~ANYWAY~~多謝你先。我沒有更改過故事的結尾,是一模一樣的,而且這個故事已經完結。如果吾係大家比面,我都吾知呢個故仔2年後都仲可以係呢個板到!!!多謝大家!
引用:
原帖由 回覆此文 於 2009-12-20 12:26 AM 發表
多謝樓主精彩,感動ge故事
我諗我兩年前已經睇過lee個故事(即係兩年前樓主ge post)
大概係前半部分,我清楚記得一模一樣
這不奇怪,因爲樓主的確兩年前就有出post
奇怪的是看到最後,跟我朦朧的印象中的 ...

已經有一個網友專貼左拉~~~謝
引用:
原帖由 ★峰FunG 於 2009-12-22 09:27 AM 發表
樓主
我轉貼你個故仔去膠登可以嗎++++'

Merry X'MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆