上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
171  399.8k

引用:
原帖由 權子`~! 於 2007-9-19 01:03 AM 發表

係呢幾時出新呀..講真啦..仲有你諗住2000字 定係 8千字 呀 :smile_41::smile_41:
2000字好少~~我諗我既結果係我平時出post既3倍左右拉。

引用:
原帖由 權子`~! 於 2007-9-19 01:10 AM 發表
我都唔講...有野做..走先..8
我都 訓拉~~各位88

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-20 12:08 AM 發表

軟綿綿好舒服-V-"
你想太多,綿羊又勞任怨,永無反抗。叫佢行東咩,佢只會"咩"一聲。
軟綿綿好舒服,哈哈~~~~~imposible~~~~~~~~~~

結局篇會係中秋前後出架拉。諗緊一集過定分開post~~~~

我唔出post即刻變落page2.真現實:smile_13:

講左話中秋前後寫出post嘛,大家忍多一,兩日拉。等我放假慢慢寫好佢。大家都唔想個結果求求其架嘛。我一定會寫到最好比大家睇。

仲有呀,個回覆甘少,點出post呀~~~呵呵呵

引用:
原帖由 heyman0538 於 2007-9-20 09:56 PM 發表

做左咁耐cd-rom 今日都要回番句先
我都係由第一開post就開始睇(記得科素大佬果時仲係日日出post:smile_30: )
就黎大結局唔多唔少都有d唔捨得 好似硬係少左d野咁
因為出面 post d回覆唔係thanks 就係 多謝 ...
我見到你個回覆,我一定要覆返你。其一,你講得好岩。其他post都係thanks for share多。但大家係到吹水,好似朋友甘,仲有,善意既回覆佔99%~~~~~~我都係估唔到,起初我仲以為會有人覺得我既文章好反感架。不過估唔到無意地觸動到大家心靈~~~
其二係你個名,令我又勾起左收埋好耐既回憶(唔好問我點 解,哈)~~~希望見到你第二個留言~~thx

引用:
原帖由 saanle 於 2007-9-20 10:26 PM 發表
樓主好,我琴日先開始睇,剛剛睇到27.我都估唔到係色情文學區裡面居然會有一個咁感人既愛情故事,好希望故事可以唔好咁快完.同埋可以的話,請交代一下之前既一d迷團(例如點追到Sara)我會繼續支持你架
heehee~~話唔定到時有驚喜呢~~~~嘿嘿嘿

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-20 11:35 PM 發表

邊個話架:smile_34:
完全無反抗能力。你之前既表現就證明一切拉

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-21 12:25 AM 發表

我太愛佢>_<"
我唔會評論人地既愛情。只係覺得你太就姐

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2007-9-20 11:13 PM 發表

hello記唔記得我丫...你的野決定未丫..
我琴晚有的突然野我都已經決定左
我都去德國..果面試下做野....
你做人都唔好婆婆媽媽啦..早的決定啦
你去德國?無听你講過既~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆