上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(一氣呵成版)P.38好似有野体喎

收藏  |  訂閱
77  537.3k

HAHAHAHA, its just one of the mistakes in that story. Honestly, i forgot that it should be MSN or ICQ. Anyway, thanks for supporting!!!
引用:
原帖由 anthony7237 於 2010-4-30 08:44 AM 發表
i am not trying to find a loophole in this story.  but it really annoy me.  if i don't say this, it will continue to bother me.  Little curiousity, when sandy ask your feeling when she is in US, if i  ...

Actually, i just want this story posted on forum. However, if you really want to post this story, you can post the path of this story on your FB. And let me know where have you posted?!~ Anyway, i hope you like this story!
引用:
原帖由 阿dick 於 2010-4-27 01:23 AM 發表
樓主大人...我想問一下你..我可以將你的文章轉載到我的facebook嗎??這麼好的文章我想可以給多一些人看
如果可以我想將色情的文章刪除嗎???
真的希望你答應..謝謝你..給你一扁這麼好的文章給我們

勇敢同佢講你既感受,你掛住佢未講囉。何必要收收埋埋,邊個女仔吾鐘意有人鍚?但最後係未會接受你無人知,但你吾試一定無
引用:
原帖由 LoVeForIvy 於 2010-5-28 07:43 PM 發表 查看引用來源
樓主我真係好羨慕你~最後都知道cindy都鐘意你~
我都鐘意左個女仔,都大過我,但我對佢既感覺同你一開始未同sara一齊而又鐘意佢既果個感覺~我又唔係靚仔又唔係有錢,人地又靚女讀書又叻~我上次係情人節試過表白,但最 ...

己經有人張呢個故仔post 左係其他論壇...FB我就覺得吾係甘好拉
引用:
原帖由 kmy860129 於 2010-5-29 05:58 AM 發表 查看引用來源
樓主...好希望你本人同意將我呢篇文放到其他方(facebook,其他區...)...因為係度只會浪費左你的故事...

btw...我都有一個同你的cindy近似的女性朋友...雖然到而家佢有男友我有女友...但我心仍想照顧佢...

i did see many respons ...some readers said that they got sadness and wanted to cry...i really want to know which part is the most touching that make you guys have that feelings....thanks

估吾到仲有甘多人留言..我希望可以解答晒你地拉

故事內所有的人物和性格都是真實的...名字是假的。

故事的真與假留待大家自己判斷..不想詳談。大家喜歡便可以了.....

當時寫出這個故事沒想過這麼長篇的..多謝大家的支持和宣傳令讀者越來越多..我在火車上聽到有人在談論這個故事...哈哈..雖然只有一次..但真的意外萬分...

親呢幾日無波睇..我諗大家都有時間上黎係甘易望下既.......就寫下last weekend 發生既事

上個禮拜係sandy既大喜日子。我?無去到,因為太遠同埋我都吾得閒。仲要結婚前一晚佢打電話比我。

"喂,你去左邊呀,EMAIL又吾覆...只係留個電話比我。好無禮貌姐"佢講果陣有D惡

"呢排吾得閒嘛,好鬼忙呀,係呢你幾號結婚呀?"

"我頂!!好彩吾係同你結婚..我听日嫁拉!!講左你知拉。"

其實我又點會吾知呀。一來我懶無答佢會吾會出席,其實都想去,但去到我一個人都吾識。好悶姐。二來.心入面替佢開心又有種講吾出既感覺....吾識點形容....

我地傾返好多野,講返第一次見SARA既倩景...又講返佢同佢老公既野..佢同佢老公有咩吾開心同開心都會同我講...間中。

"喂,我听日結婚拉..送樣野比我呀。"

"甘呀,以身相許拉"

"你行開拉,我先吾要。你可吾可以話我知你心入面果個係邊個呀。"

我笑左聲無答佢,只係講話已經對佢吾重要拉,何必要知呢....

佢話係吾重要。但呢個欵問一直令佢好吾舒服..佢話佢都心里有數.......但無講到出黎。

最後我問左佢一個問題..

"如果當年我留你,听日同你結婚果個會吾會係我?"

佢哈哈甘笑...仲要笑左好耐.....

"吾好玩拉,呢D野邊有得如果架..不過我都可答你--吾會,因為果個人一直係你心入面。如果你一直係甘,無一個女人會願意跟你,同你一齊。幾愛你都好...一定吾會。"

我笑左聲無答佢,只係話佢結完婚,honey moon後會約見面。

听完果句,我問自己一個問題....女人真係甘厲害?..................完

可能令大家失望,無咩特別既幾句癈話.......因為世界杯我鐘意既球隊都出左局未有時間寫下野囉..........P.S.本人絕不是英格蘭fans!!!!

可能好快呢個故仔會石沉大海.....但都多謝大家支持..後會有期!!

引用:
原帖由 raiden_hbv 於 2010-7-14 01:23 PM 發表
為左表示對樓主既敬意,小弟終於都開左個 discuss account。

原本諗住搵甜文,點知呢篇故事/往事都唔甜,仲苦澀到呢......成篇故事/往事我兩日前睇左第一次,尋日睇左第二次同埋爬文。

呢篇故事/往事令我諗起  ...
你幾時離開Calgary架?呢到好少香港人。我意思係差吾多年齡果D~~Calgary無咩點變...一樣係凍到死..同悶到死甘囉。

其實有無拖拍都無所謂拉,隨緣拉~~好多謝你同其他人甘比面開新AC留言....

我諗好多人都會懷疑呢個故仔係真定假。都係果句,大家心里有個答案,真同假都吾緊要。我諗你都快同你女友結婚吧!!!恭喜你搵到你既另一半

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆