上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
171  399.5k

引用:
原帖由 TaxiTaxi 於 2007-9-21 12:37 AM 發表
我都黎留言先,我又係第一集開始睇到而家架
我同樓主一樣都係80年代既人(當然我已經係80年代中)
唔同樓主既係,我以前既戀愛,都沒有你果種既浪漫,或者係悲歡離合
亦很欣賞你可以搵到條件咁好既女仔~
加油啦Fo ...
無錯,我見過佢真人。佢給我既印象好nice,由果一刻開始我就對佢"一見鐘情"~~~哈哈

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-21 05:03 PM 發表

俾著係你呢??:smile_41:
我?邊可以相提並論。旁觀者清~~~~~外人唔多加評論拉,你開心未得囉

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-21 12:48 PM 發表

歡迎加入無低深淵圑
唔好講到甘好無.......無低深淵圑..................

引用:
原帖由  ̄Samson ̄ 於 2007-9-21 08:18 PM 發表
唉~日日咁追法,就快死啦~我專登放棄同我暗戀果個女仔sms,黎支持你篇文,樓主比返少少回報我地啊~
甘樣,為左補償比你,不如我代你同果個女仔sms拉:smile_30:

我同cindy都唔知kiss左幾耐。但大家都意識到係公眾場所,我地好自然甘停左落黎。然後我地對望住係到傻笑~~好似2個細路仔甘。
之後cindy主動甘拖住我,我地又漫無目的甘行。行到某一個商場,我叫cindy等一等我,我話我去一去洗手間。
「喂,你去甘耐架,你去左邊呀。」
「人多嘛,嘿嘿~~~」
「你去女厠呀,人多。」
然之後我係褲袋拎左條手帶出黎,上面係用字串串左cindy個名出黎。之後我就幫cindy帶起佢,其實條手帶只係好普通。只係有一次我經過,見到廚窗放左出黎,上面就係寫住cindy~~所以今次甘岩經過,就決定買左佢送比cindy。其實cindy手上都帶左幾條手鍊,條條都唔知貴過我呢條幾多。
「都唔襯既,除左佢囉。」我听到真係有d心up架。
但原來cindy係除左佢手上果條白金手鍊~~~~~
「你睇,甘好睇好多。」cindy笑笑口甘同我講,果下佢笑到好似細佬女甘,我到呢家都仲好記得果個情景。之後cindy話要回禮,送左隻錶比我~~~上面刻住ce~~我同佢英文名既頭一個字,仲寫埋日期。佢話要記得係邊個送比佢,就算我第日押左,都有記認喎。真比佢吹脹~~
之後我地都覺得有d累,想屋企,呢個時候sara打黎。
「你去左邊呀~~~仲未返屋企既,你唔係親我唔係到想作反呀。」
「我同緊你家姐一齊呀,作咩反呀........」
「係呀妹,你放心拉,有我睇住你個白痴仔,你放心拉。」cindy一手搶左個電話,果一下好有偷情feel~~~
之後我地方到屋企,沖完涼,我係房到同sara報到。聽佢過個camp有幾煩,又聽佢講之前追佢果個男仔點追sara個friend。岩岩收線,cindy就敲門。我一開門,真係比佢嚇親。佢上身著住件好薄既睡衣,下身只係一對長長既白"光管"。
「姐姐呀,你有無當我係男仔架。」
「減濕仔,甘你仲望,我一時唔記得嘛~~~~快另返轉頭。」然之後彭彭聲甘返左房。
不過佢換左衫都唔係好好多,一條好短既短褲加一件over size既衫。
「喂,你訓未呀,雪櫃有啤酒,陪我一齊飲。」
「吾係甘好喎,你身體好似有事喎。」
「哎呀,難得我唔使再返工,甩難,一次半次姐。最多你飲多d我飲少d囉。」
我地由1點開始飲,初初講佢係公司做野既辛苦野,我地同一間公司,緊係大把野一齊索拉。唔覺唔覺就越飲越多,我見到cindy又飲,就唔比佢飲,連佢果份都飲埋。
「喂,你飲晒拉,我叫你陪我飲,唔係你自己飲呀。」
「邊個叫你唔飲得呀。」
「親你醉醉地,問你d問題先。」
「你想知咩呀,睇下我講唔講。」
「哈,好呀,甘你幾時攪我個妹架。」
我聽到真係酒都噴埋出黎。
「你甘想知,你問sara囉。」
「我有問過架,不過佢話我痴線咋嘛,你快話我知呀。」
係威迫下我講左出黎,當然我問返佢轉頭拉,第一次幾歲,係邊個,係邊到發生。(當然我唔會係到講出黎拉。嘿嘿嘿)
「甘最近果一次呢,係幾時呀,你唔好同我講得佢一個呀。」
cindy笑笑口甘同我講
「果個未你囉。」佢講完一大口飲左淡酒。
「你講真定假呀,好多年拉喎。」
「甘耐以黎你見到我有男朋友咩,定係你當我出去搵男人呀。」
「我無甘諗....既然你甘耐無黎,不如今晚我幫你拉,哈哈。」本來我諗住講笑姐。點知cindy眼定定甘望住我。
「咸濕仔,夠膽你就 試下,睇下我.....」佢未講完我已經一口kiss落佢到,可能果晚飲左酒,再加上,果一晚我真係當左佢係我女朋友。....續

其實出新一篇係覺得真係拖得太耐,見大家日日係甘上黎留言,我都唔係甘好意思。但發覺再拖落去真係唔係甘好,係時候要退落黎。知道大家可能會唔捨得,我都一樣。但我決定左part30係ending拉。唔會再改,今集係加左好多個人感情去寫,實在好難寫得出當時既情景。寫得唔係甘好,大家唔好見怪。最後,都係果句,比少少時間我,寫埋最後呢2篇。甘我可以功得完滿~~~~多謝

引用:
原帖由 pc4727 於 2007-9-21 11:52 PM 發表
女神cindy出手,誰與爭鋒!

Sara?收得皮啦!

其實係咪cindy以飲酒為明,引你x佢為實架

咁又可必呢?直接x咪得囉,起碼記得個過程,

x個時都可以落力D呀嘛~~~~~~~~~~
首先,多謝你支持先。我知我寫得好差,你話我我無所謂
但可以向故事其他既主角高抬貴手嗎~~~~~~~

引用:
原帖由 mathrewc 於 2007-9-22 01:06 AM 發表
樓主,開個留言版啦
唔係我睇完左三十篇之後
就變晒無底深淵既孤魂野鬼lu...
好呀,但大家有無好既留言板介紹

關於開留言板既事,我都係到構思緊。基本上我都打甘既打算,實在太唔捨得。上黎回post出post已成為左習慣~~~~~到時有時間我會開個留言板,希望大家都會去留下言拉。

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-24 12:39 AM 發表

totally agree with u:smile_34: :smile_44:
你講咩呀,綿羊yoyoy!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆