上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
171  399.8k

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-24 06:35 PM 發表

好明顯, 大佬你係度溝女WOR
就算係溝都無用拉。,yoyo比人落左降頭,對佢bf從一而忠,任勞任息怨,叫佢行東,絕不行北架~~~:smile_30:

引用:
原帖由 siuming929 於 2007-9-24 10:02 PM 發表

咁勁:smile_14: 我又要學哩種降
甘你要問yoyo姐拉:smile_40:

cindy見到我甘做,都嚇左一跳,但佢一樣無拒絕我,反而我覺得佢好投入。我地都鍚左好耐,我個心係到掙扎緊,究竟好唔好再進一步呢。係我猶疑之際,cindy推開左我。
「輝,我地唔好再咁拉,我地今日已經做得好過份。我覺得已經好對唔住sara。」
我聽到都唔知點答佢好。大家death air左一陣。我終於忍唔住出聲。
「今日我問 過你,有無鐘意過我。你叫我感覺下,我feel到拉。我今晚覺得呢個世界好似只有我同你甘,我好享受我地一齊既時間。好想時間停落黎。呢種感覺我同sara一齊係感覺唔到,我知道如果我單方面有感情既話,絕對唔會有甘既feel。」
「甘又點?我都講過答案重要咩。無論我地大家有無感覺,自從你同sara一齊開始,我地已經唔會有可能架拉。呢個都係我要撮合你地既原因。無論你同sara最後咩結果都好,我地都唔會有可能一齊到。因為就算我真係有幾鐘意你,幾愛你都好,你同sara都係我好重要既人。我唔想無左你地先但一個,但如果真係要揀,我始終會放棄你,你明唔明。所以你一定要好好對sara,甘樣你地就可以永遠係我身邊。」講到呢到,     cindy竟然流眼淚。我好耐都無見過佢喊,我睇到佢喊果個樣,令我心都酸埋。真係好楚楚可憐既樣。我上前一手攬住佢。
「對唔住,我以後都唔會再整喊我自己鐘意既人。無論我地有無機會都好,我一定唔會改變。我知我好過份,一個心同時存在2個人。但只要你願意既,我一定永遠都係你身邊。呢個都係我一直以黎既願望。」
「你今日送比我果條手鏈我好鐘意,你係sara身邊可以架拉。你就當條手鏈係你,一直陪住我未得囉。仲有,...你頭先果d說話,講一次好拉,我唔想再聽第二次。」
「點解呀?」
「因為我係女人黎架,我想呢d說話留返我真命天子同我講。」
「果個未我囉,我頭先講既野係100%認真架。」
「發夢無甘早,仲有,你想攬到我幾時呀。捨得放開我未。」
「唔捨得架,點會捨得呀。家下放手,唔知仲有無下次架拉。」
「好甘比你攬多陣.........」
就甘我攬一陣,攬住佢一齊訓。但我地成晚咩都無做過,而我都好守規矩。除左攬住佢條腰,我隻手都無亂甘摸。
「點解你今晚好似好唔同甘既。」我忍唔住問cindy
「我有咩唔同,未一樣。」
「但係你平時會比我攬住你,鍚你咩。」
「你話好想同我一齊嘛,今晚未比個機會你囉,當還你心願。」
「咩叫當還我心願呀,一晚甘少......」
「如果你真係甘鐘意我既,下世呀,下世早過我出世,早d識我。」
我聽到佢甘講都知佢敷衍我拉,但我睇住cindy個樣,佢講得好認真。不過當時我都無諗甘多野,同佢傾傾下計我地就訓著左。
到左第二朝,我聽到我電話響。
「輝,你係邊呀,我叫左你今日黎接我架嘛!!!!!!!!!!」
我一開眼,死火拉,我係cindy間房喎,正當我緊張之際。原來cindy已經唔係房。但呢個時候sara已經衝左入黎。
「你個白痴,點會自己反鎖左我房門架,你有無腦架。」
我聽到一頭霧水。
「妹算拉,呢個傻仔琴晚訓廳,我岩岩訓醒先叫佢入黎訓咋。等佢訓醒先再鬧佢拉。」
「無得你訓呀,快過黎幫我拎野呀。」
我望一望cindy,知道佢同我解左圍。跟住就跟左sara入房拉,不過佢出奇地無鬧我喎。仲買左野送比我。
「呢隻錶上次你話鐘意,我同學識人,有折頭。我送比你拉。」
唔知自己係未做左虧心事,總係覺得sara今日特別好。又話唔見我幾日﹐好掛住我,又問我有無掛住佢呀。呢d野平時sara好少講架,直頭唔會講甘淨。今日竟然甘小鳥依,果一刻真係覺得好內疚。就係甘,sara成日都痴住我。同我講下佢係camp發生既野,又講下果個男仔點追佢個fd呀。又話果個男仔比我細心唔知幾多倍,有幾識"乙水"女仔。
同sara一齊又有另一種感覺,唔知點講,好似有種puppy love既感覺。但同cindy一齊果種又剛好相反。就係甘我就穿梭係2個女人之間,當然我同cindy自從果晚都無再做d好過份既野。一直以為我地可以甘開心甘生活落去..............續

引用:
原帖由 九紫離火 於 2007-9-24 11:22 PM 發表
樓主,好好睇,仲有無?
next will be the final.........plz wait one more time~~~~~~~

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2007-9-24 11:28 PM 發表

你最後果句講得好隱晦啵....究竟係咩事...好想知:smile_39:
邊句呀~~~

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-9-25 12:19 AM 發表
樓主先生!!!中秋節都到喇~
你唔係話係Mid-Auturn Festival之前一家講哂個真人真事咩?!
咁家下算點先.....???:smile_41:
我唔想大家睇住個bad endiing過中秋姐~~~唔通你真係甘想個故仔甘快完~~
好拉,我應承大家,回覆過1000我就出結局拉~~~~~

引用:
原帖由 foxwong40 於 2007-9-25 12:12 AM 發表
點解唔好可以係happy ending呢:smile_39:
如果可以,我都想係一個happy ending~~

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-25 12:25 AM 發表
@_@慘 喇 仲諗緊幫唔幫 樓主過1000=.=搞到 而家唔敢=.=因為 過左一 千見唔到你 我地會唔捨得=.=
你真識講野~~~~~

引用:
原帖由 MR.I 於 2007-9-25 12:32 AM 發表
樓主你既故事真係..電影咁
我諗你呢段記憶直到你老都仲會係到
另外 你part 29係43頁丫~~唔係42 :smile_30:
要改改佢
即刻攪攪佢,唔該晒

各位,
中秋節快樂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆