無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
6  14.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:06 發表 查看引用來源
咁中意腳呀啦, 聞到未呢 40145695

睇完之後要回答本宮提問:

會唔會有一d 特定時候, 時間上又得 (比如早午晚), 或者進行/ 發生過某d event (食完飯游完水洗完碗剛訓醒咩都得),
會特別想進行性愛活動? ...
放假訓醒morning Q.

小朋友一歲之前食好多快餐. 🤣🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 06:15 發表 查看引用來源

咁一歲之後呢?

老媽子有次同我講, 話本宮細個果陣時不時半夜三更醒左會自己走入佢地房然後訓上佢地張床
有時佢開始果陣都唔知, 第二朝醒左先忽然見到點解床上多左一個人
之後諗返如果唔係半夜而係佢地o岩o岩 ...
一歲之後晚間活動多啲. 唔使餵奶. 😂😂 不過餵大果個. 🤣🤣

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-12-14 02:47 發表 查看引用來源

一歲之後晚間活動多啲. 唔使餵奶. 😂😂 不過餵大果個. 🤣🤣
一歲前要襯BB未起身時食快餐或者小睡之間.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 06:47 發表 查看引用來源

其實網上同身邊人有講過好多關於有左小朋友之後o既性事轉變囉
有d 話男方陪過老婆入產房分娩, 聽過老婆當時呼天搶地o既慘叫聲,
又或者目睹過bb 生出o黎果個過程, 從此對性事失去興趣,
或者見過血肉橫飛o既畫面之 ...
隔兩三個鐘換片餵奶真係好痴線. 完全係攰到唔想搞.

我半夜3,4點入院, 阿女下午6點出世. 老公全程係隔離. 到生果一刻老公咬住個三文治😂😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-15 00:44 發表 查看引用來源
師姐妳老公緊張到唔敢行開去食嘢嘛😂😂😂
我話你咁都食得落

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-15 00:52 發表 查看引用來源
妳重有氣力鬧佢🤣🤣🤣
我無閙佢, 我好奇佢望住下面血淋淋都可以繼續食😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-15 07:27 發表 查看引用來源

隔兩三個鐘換片餵奶呢d  工作係師姐你做定係你老公?
同埋 三四點到六點之間, 個經過其實係點o既呢?
兩公婆一齊做.

當脊骨開始發育, 要引佢爬同轉身.

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +1 唔好話孤九寒, 醒個直豎姆指娘娘妳嘆吓. ... 2023-11-23 10:05

前往最後回覆