上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
66  373.0k

多謝高質故事

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-10 11:15 PM 發表 查看引用來源
第12話 完了

勤:佢同你講乜AR?

琪琪:都應該係上莊啲野掛。

勤:開來睇下?

琪琪打開CARSON的訊息,內容卻是:“做緊乜呀琪琪?”勤見到後,即時露出不悅之色。琪琪見到勤臉色大變,就說:“你做乜黑晒口面咁?我都控制唔到佢同我講乜野。我都唔鍾意同佢講野。”

勤:你唔鍾意同佢講野可以invisible佢GOR WOR。

琪琪:我想d ...
thx for the update 👍

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-13 02:37 PM 發表 查看引用來源
第13話 琪琪的信

一年後。

這天是星期六。佩兒下午在大學宿舍百無聊賴。她對著電腦,做了一件近月每天都做幾次的事:更新勤icq的個人資訊。其實勤沒有經常更新個人資訊的習慣,但佩兒想用這樣的方法幻想自己與勤的距離更近。

佩兒和勤讀同一個學系,晚勤一年入學。在迎新營中,佩兒得知勤和自己一樣中學都有打手球,所以兩人就算不同組,也很快熟絡了 ...
好傷心呢:')

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-15 11:04 PM 發表 查看引用來源
第14話 師妹的誘惑

勤放開佩兒的手說:“我而家先知道真相係咁。如果我唔係太多疑,俾唔到信心佢,就唔會搞到咁。”佩兒再捉著勤的手:”你冇錯WOR。會唔會其實係佢對你唔夠信心至真呢?”

勤沒有回應,起來走向書桌再拿一罐啤酒站著喝。佩兒見狀也走到勤後方後後抱著他說:“點都好,佢都咁決絕。你就唔好咁傷心。起碼你有我喺你身邊。”

勤放下啤酒罐,再甩開佩兒:”你 ...
如果下便控制上面就太可惜了....

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-17 09:53 PM 發表 查看引用來源
第15話 宿舍第二戰

勤問佩兒:“你點搵到呢件衫GA?”佩兒站起來說:”封信有寫。我估你一定冇揼到。所以你頭先出左去我咪搵LOR。”勤回應:”我冇揼就係因為我掛住琪琪……”

佩兒用手封著勤的嘴,打斷了勤的話:“我知你想講乜。但我咁樣著就係想你知道,你掛住佢唔緊要。你當我係替代品都唔緊要。只要你對我有feel,我就唔介意。我會幫你忘記佢放低佢,總有一日我會超越佢。”

佩 ...
thx for the update 👍

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-26 12:01 AM 發表 查看引用來源

琪琪會同別的男子有感情線的。但唔係CARSON!同埋要等下。
希望佢地係返埋一齊吧

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-1 12:21 AM 發表 查看引用來源

好快就返返去文戲為主GA LAR!
快啲俾返琪琪我地....

thx for the update :smile_o12:

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-6 05:54 PM 發表 查看引用來源

感謝支持!終於有人肯撐佩兒!太好!
咁琪琪係原配,多啲人撐都好正常嘅😅

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-7 08:04 PM 發表 查看引用來源

又撐佢墮落做淫娃
你講真架?咁樣對琪琪......😲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆