[原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

收藏  |  訂閱
15  455.4k

thx, 繼續加油

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-16 12:31 PM 發表 查看引用來源
因為頭先欣姐果幕突如其來既走光時刻實在令我太興奮,所以我支8吋士巴拿係我三角褲內一直處於工作狀態,令到條三角嘜頂起左一個高高既帳幕咁。

當我慢慢張cam影住我下面既前面之後。。

Pinkyan: 嘩~~做咩撐起左既,撐到條底褲就黎爛咁既。。咁樣箍住晒唔舒服嫁,,不如除左佢啦~~呵呵

(我係咪食錯左藥呢,定係平時比欣姐點得多,點到我好似中左降頭咁乜都要聽晒佢話咁既,因此我諗都無諗之 ...
thx for the update 👍

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-17 07:33 AM 發表 查看引用來源
Pinkyan: 嗯~~咁都仲要問既!?~~啊~~~喔~~見我濕成咁,~~啊~~~你敢唔比~~我咩~~啊~~~~

跟住見欣姐伸長去枕頭邊拎起果樣紫色既,我一直考究左好耐係咩黎既物件。

紫色,棒狀,目測8吋長,直徑兩吋左右,棒身布滿不同形狀既凸紋,前端呈圓大型,後端入上電芯,係一支不節不扣既大假撚!!!

原來欣姐張碌假撚就擺係枕頭邊,我諗緊係方便大食既佢晚晚食餐飽啦。

Big ...
寫得好好,加油

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-18 08:40 AM 發表 查看引用來源
但係客人既私事又關我乜事丫,除非佢地自己主動講,如果唔係我依種專業既維修員係唔會八掛既。

咁我就開始係客廳跟下D電腦線駁位啦。

葉生親切咁話:師傅,你慢慢係度整丫,我返入房先,搞掂後你又係好似上次咁幫我鎖返門你自己走得嫁啦,可以唔駛話比我知,如果真係!真係!真係有咩問題要搵我先敲我房門問我啦,你自便得嫁啦~

我:ok!

明白,即係叫我自己搞L掂,佢入左房後唔好L煩佢,咁仲好 ...
偷睇係唔啱架😏

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-20 12:06 AM 發表 查看引用來源
我既公司,即係依棟坐落於中環既高級酒店式住宅,最大賣點係有個超級大露台相連於主人房與客廳,咁即係話無論係客廳定主人房,只要行出露台都可以飽攬維港景色,亦即係話,我只要係客廳行出露台就可以笈入去主人房飽攬裡面既春光啦。

所以話我真後悔點解一早醒起可以咁做呢~~!

不過有心唔怕遲,我又好似做賊咁慢慢行去露台,再慢慢探頭笈入去葉生間主人房度。

但係好快我就同自己講,"唉~華仔~你估係A ...
究竟邊度見過呢:smile_47:

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-24 05:49 AM 發表 查看引用來源
Suki: 咁華哥你呢?你年紀大過我地,應該果方面.....經驗豐富D,其實….可唔可以……….可唔可以教下呀豪多D果方面既野呀?

(我心諗,點教呀!?!?唔通楂住豪仔碌野去教呀?我都係睇AV睇得多先識點之嘛。但無理由咁樣答呀suki, 搞都好似破壞左我既師傅形像咁,於是一於懶正經咁同佢亂up一番。)

我:依方面唔協調其實好多因數既,又唔可以單方面怪晒豪仔,或者轉個角度去諗,可唔可以由 ...
thx for the update

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-25 12:24 AM 發表 查看引用來源
只差一點點,我既8吋士巴拿就有機會被Suki既玉手緊握,可惜依個時候佢突然睜開眼對住我講~

Suki: 華哥.…..原來咩咩.……係有咁多學問嫁.….你頭先.……都教左我唔少.…..不如...等我向你實習下。

我唯有放開suki隻手:ar.…..好丫。

Suki: 你都.….合埋眼先丫。

我開始"埃"係梳化,合上雙眼,等suki對我既實習。

等。。一直等。。原來依種睇 ...
係欣姐....?

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-4-27 10:28 AM 發表 查看引用來源
華仔又會突然咁狂,定係ff only 
我都覺得係ff,同人物性格唔多配合😅

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-5-3 05:20 AM 發表 查看引用來源

維修仔哥哥,我都睇到濕晒啦,一邊睇一邊代入黄太角色,再一邊自摸!
thx for the update

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-4 07:04 AM 發表 查看引用來源
9成羅霖開始伸出又尖又長既厚脷,"烘"埋去我下面

先係慢慢奶下我春袋,又係兩粒蛋蛋度打圈咁lam下奶下,感覺到好暖帶點點既濕潤,令到我春袋好舒服~~

同時仲感覺到黃太既十隻鮮紅色手指甲係我後面籮柚上輕輕咁R,輕輕咁掃。

每R一下,每掃一下都爽到好似觸電咁。

咁樣比黃太"前後"夾擊,即時令我已經100%狀態既士巴拿飆升上到120%呀!!

奶完我春袋之後,黃太條脷突然變到 ...
黃生咁掃慶呀...

前往最後回覆