[原創作品] 文迪 J 文集

收藏  |  訂閱
20  355.3k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-16 10:55 PM 發表 查看引用來源
第四章

沖涼過後, 床上, 楓楓 Sir 已經責住穎穎黎為佢服待住起黎, 俏臉同粉頸正比楓楓 Sir 吻過唔停, 粉紅嘅  linlin 又再一次被用力地又吸又啜住之中, 媚住雙眼嘅穎穎, 身上嘅刺激感覺已經令佢正不停地扭動住個身軀。

誘人嘅呻吟聲響正響穎穎嘅深喉之處輕輕地叫喚住出黎, 楓楓 Sir 開始將條舌頭逐漸地向下移動, 兩手已分開咗穎穎嘅雙腿之後, 黑森林中央之處正驟放住令人 ...
支持J文集,每次風格都有啲唔同

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-17 10:06 PM 發表 查看引用來源
第五章

星期六晚, 楓楓 Sir whatsapp 左比穎穎知, 話聽日佢哋成班 B會去南丫島果個比較少人到嘅石排灣度拍嘢, 楓楓 Sir 仲問穎穎一唔一齊黎, 如果去嘅話就一齊坐埋電視台隻船入去咁話。

穎穎睇完之後正心感興奮咁應承咗楓楓 Sir, 第二日朝晨咁早, 穎穎已經帶埋泳衣就搭車落去尖沙咀碼頭, 岸邊之處, 一大班人已經聚集正等緊上船嘅時候, 穎穎行到去班人之處。

...
多謝update

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-21 09:37 PM 發表 查看引用來源
第九章

楓楓 Sir 響台上嘅反常舉動, 令到台下嘅工作人員正在緊張萬分, 偉哥不斷打住手勢同揸住對講機, 正命令所有工作人員都要隨機應變, 「改 rundown 呀, 停咗個音樂去先!」 強勁音樂開始慢慢停下, 而現場觀眾亦開始察覺到楓 B有啲唔妥咁。

楓楓 Sir 呆呆咁向前行到台邊穎穎面前之處, 二人正響台上台下對望住之中, 一時之間穎穎即時成為全場嘅焦點, 就連穎穎身邊嘅  ...
會點呢會點呢🤨

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-23 09:07 PM 發表 查看引用來源
錫完之後, 門外正響起偉哥把聲, 「點呀? 你班友仔搞掂捨得出去未呀?」 楓楓 Sir 見到偉哥入黎之後, 跟住即時就飛撲埋去攬住偉哥就錫住佢, 楓楓 Sir 錫到偉哥塊面啜啜咁聲, 而偉哥就鬧住楓楓 Sir 咁話。

「喂好嘞, 咪響條女面前係咁抽我水呀, 啲記者差唔多都到齊哂架嘞, 你班友唔該快啲出去比人影住相先, 呀楓你都快啲出埋去, 而呀穎穎, 妳就留番響度等呀楓先, 一陣我會叫人攞啲 ...
大團圓結局好吖👍

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-2-15 01:04 PM 發表 查看引用來源
第九短篇 - 二月十四日, 我居然破咗中學靚女 Miss 個處

第一章

屋村仔呀俊, 由細到大都讀唔成書, 所以響佢中四比人踢咗出校之後, 呀俊就跟咗個師傅去學做油漆仔, 呀俊自小食錯奶粉, 所以細細個就已經生得好高大, 加上又夠靚仔, 而且把口又好似 ...
多謝文迪新甜故

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-2-16 09:58 AM 發表 查看引用來源
第二章

呀俊係咁死求爛求住 Miss Chan : 「呢….Miss Chan, 講句粗口黎聽吓啦。」 Miss Chan 死都話唔肯, 但呀俊就係咁扯住人哋條裙求住人哋。

Miss Chan 經唔起呀俊嘅死求爛求, 終於都勉為其難咁同呀俊講 : 「嗱, 講一句架咋 (唔住個咀, 跟住就好細聲講) 屌你。」

呀俊扮聽唔到咁講 : 「聽唔到呀 Miss, 妳大聲啲再講多一次啦。 ...
繼續支持

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-2-17 12:13 PM 發表 查看引用來源
第三章

呀俊繼續尷尷尬尬咁, 但 Miss Chan 就笑笑口咁同呀俊打圓場, 「傻仔黎嘅, 青春期嘅男仔對異性有興趣其實都只係好平常啫, 但好似而家你咁大個仔, 都已經唔再好似以前咁唔識得點同異性相處啦。」

講講吓粗口忽然之間又咁說教就好似有啲唔慣添, 呀俊又再問住 Miss : 「咁 Miss 點解又以為我會覺得妳悶嘅?」

Miss Chan 突然好似有啲憂怨咁望住呀俊黎講  ...
浪漫甜故👍

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-2-18 09:10 AM 發表 查看引用來源
第四章

二人擊掌為盟今晚一齊出去食飯之後, 都已經過咗成個幾鐘頭, 所以呀俊都係時候要收拾心情開始同 Miss油間屋嘞。

呢一日, Miss Chan 全程陪響呀俊身邊一路傾住偈黎做嘢, 下晝一齊落樓食完飯之後, 跟住三點三Miss又落街幫佢買奶茶旦治上黎食, 唔覺唔覺, 好快就已經到咗黃昏五點幾鐘嘞。

呀俊做嘢效率好快, 似乎玩埋聽日半晝倒就可以全部啲嘢都搞掂哂, 呢個時候,  ...
多謝part4👍

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-2-20 08:37 AM 發表 查看引用來源
第六章

終於都行到番去 Miss Chan 屋企樓下度, Miss Chan 鬆開咗呀俊隻手, 但就正好唔自然咁撥住頭髮就話 : 「吳英俊…., 夜嘞, 我….自己番上去就得架嘞。」

呀俊正依依不捨咁望住 Miss Chan 黎講 : 「咁好啦, 聽朝我會….. (忽然好大聲) 咦, 我係咪仲未幫妳推番開個衣柜呀?」

Miss Chan 再講 : 「你知就好啦, 頭先又走都 ...
阿俊都幾俊喎😏

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-2-22 08:58 AM 發表 查看引用來源
第八章

Miss Chan 繼續好唔開心, 而呀俊就正努力安慰住 Miss 黎講 : 「唔好咁啦, 咁妳唔打呢個電話又點知佢根本就唔係妳個 Mr Right 嚟啫, Miss 其實妳仲有大把選擇架, 而且頭先果件嘢都只係鍾意果啲爛口婆之嗎, 而佢根本就高攀唔起 Miss 妳嘅, (搭住 Miss 個膊頭) 唔好咁啦, 再係咁嘅妳就唔靚女架嘞, 黎, 快啲笑番吓先。」

呀俊繼續努力氹番住 ...
多謝update,點解我一路都以為8集完嘅😅

前往最後回覆