上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  301.2k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-4 12:39 PM 發表

No la.:smile_39:
我都想有.:smile_13:
想要新消息嗎?:smile_41:
新消息就係阿 amm 竟然答應跟我一齊出 trip 啊!:smile_22:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-4 02:15 PM 發表

咁你仲唔第一時間話我知!:smile_47:
我想將成件事情嘅發展,由頭到尾咁寫出嚟!你覺得點様?:smile_41:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-4 02:45 PM 發表

唔洗講嘢,舉腳讚成.:smile_38:
不過你問吓女神先好喎!:smile_41:
謝老四嗰句,做男人風流,唔好下流.:smile_30:
女神已經答應咗啦!不過佢話要寫得含蓄啲喎!
開頭佢都唔肯架!後尾點解會答應?故事内容自有交待!
不過你放心!我只係會寫事實!:smile_46:

引用:
原帖由 eddy0502 於 2008-8-4 04:37 PM 發表
而我亦已進入極度興奮狀態,正當蓄勢待發之際,阿貞竟然停了下來!也不管那麽多,即時將兩人的位置掉換,將阿貞壓在身下,瘋狂的猛烈抽插!
“哎吔...救命呀!河生!停呀...你想小鳩死人咩!冇命啦...” ...
謝謝支持!
咦?點解持别鍾意呢一段呢?:smile_41:
不過,諗番起當時情景,睇到都有啲興奮添!:smile_27:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-4 03:57 PM 發表

咁我已經流僅口水啦!:smile_47:
唔該快手小小,:smile_15:
因為我開始有脫水嘅現像啦!:smile_27:
使唔使咁誇張呀?俾人睇到以為我哋做馬添!:smile_30:
唔好催我啦!:smile_42:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-5 05:33 PM 發表
咦?:smile_41:
咦乜嘢呢?奇怪!:smile_41:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-7 12:51 PM 發表

by the way, pal

becareful not to get caught by your wife ok ?
呢方面我會好小心處理!謝謝關心!

引用:
原帖由 mm40 於 2008-8-6 02:54 PM 發表
好. 實在太好,勁淫,好!!!!!!!!!!!
除咗太好、勁淫之外!還可以俾多少少意見嗎?:smile_22:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-7 05:49 PM 發表

我俾..
保持風格,已經夠殺.
哈!!!
馬屁夠响,確實難擋!:smile_38:
知己心腹,非你莫屬!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-8 08:43 AM 發表

喱D咪叫做高囉!
吋吓你先,之後先讚你。
佩服!:smile_38:
咁又唔好咁講!切磋下、吹下水啫!
不過都係真心話嚟架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆