上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  301.0k

引用:
原帖由 uri169 於 2008-8-8 09:18 PM 發表
thanks!ching!
師兄!可以解釋一下“ching” 是甚麽意思嗎?:smile_41: 有勞!:smile_38:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-8 04:46 PM 發表
AMM~~ 同河仔玩得開心嘛

我真係玩得好開心呢 ~~~
睇到妳咁講,我都好開心!
咁可唔可以講俾大家聽?妳最開心係玩邊一招呀?:smile_40:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-9 08:06 AM 發表

河仔~
       你仲out過我,:smile_39:
        你自己都講左啦!
         ching=c師hing兄咁解!:smile_30:
哦?原來係咁啫!嚇得我吖!
係我未in 啫!咁以後就多啲教我呢啲潮文喇!

引用:
原帖由 Cableshark 於 2008-8-9 05:00 PM 發表

拿! 知不知道 "C9" 點降 ?
係呀!係呀!“C9” 成日都見到架!不過真係唔知咩嚟架!:smile_41:
唔該!快啲講!快啲講!:smile_22:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-9 06:38 PM 發表

c=師,9=nine=奶.
好嘢!又識多一句潮文啦!
又真係幾盏鬼!:smile_15:
睇到師奶一詞,都有啲興奮添!

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-8-11 12:40 PM 發表

你淨係鍾意c9?
好少見你講d後生d既女仔bor
唉!都幾十歲啦!梗係同番幾十歲搞啦!咁幾十歲仲唔係C9係乜嘢?:smile_39:
啲後生女都唔會同我搞啦!係咪先?:smile_39:
妳係咪後生女先?:smile_38:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-11 03:50 PM 發表

喂!咁可唔可以講一講女神大約幾歲?:smile_41:
你應該知道,年齡係女人嘅秘密!:smile_44:
你問佢啦!如果佢肯講嘅!我冇所謂噃!:smile_27:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-11 04:53 PM 發表

大約都唔得!
大约........
哎!都係唔好搞嘞!陣間整嬲咗佢仲衰添!:smile_44:
都係你問佢啦!:smile_38:
做乜咁肉緊想知道佢幾大?:smile_41:

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-8-11 04:54 PM 發表

我21歲,讀緊書,處女座,9月生埋日先22歲,算唔算後生丫?
咁同妳預祝:Happy brithday !:smile_38:
22歲?直頭係卜卜脆啦!性經驗都應該唔少呢?
讀緊書?應該讀緊大學噃!對嗎?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-11 05:26 PM 發表

其我都想見識下八吋喱D大枝嘢!
如果妳約左河仔,麻.煩叫埋我去睇睇,thanks!:smile_15:
嗱!都話冇咗你唔得架啦!
你一出嚟!成個版面都朝氣勃勃啦!
最拍擋就係同我址埋皮條吖嘛!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆