上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  301.0k

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-8-12 11:34 AM 發表
綁架河仔大行動!
哈哈,俾人知道左佢有8吋佢都好大獲呀!
嘩!好驚呀!
咪住先!俾人知道左我有八吋有幾大獲先!:smile_22:

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-8-12 12:13 PM 發表
好多人會想綁架你然後....嘿嘿嘿
嘩!而家啲後生女真係好得人驚呀!
咁妳快啲綁架我啦!:smile_47:

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-8-12 02:14 PM 發表
我都話我依d微波人地唔吼我lor~
我成日都話世事無絕對嘅!:smile_39:
起碼妳都可以俾到我回憶青春、回復青春嘅感覺啦!係咪先?:smile_45:
講講下都有啲衝動添!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-12 03:28 PM 發表
我成日都話世事無絕對嘅!
起碼妳都可以俾到我回憶青春、回復青春嘅感覺啦!係咪先?
講講下都有啲衝動添!

吓!
你又想有啲乜嘢衝動呢 ? :smile_41:
咁就梗係想再次輕撫妳的巨乳!狂吻妳的櫻唇!
吸啜妳的桃園洞!狂插妳濕濡濡的陰道啊!
我過兩日出trip,妳會給我再嘗這滋味嗎?:smile_22:

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-8-12 04:11 PM 發表
講到好白bor你~
覺得點樣?喜歡嗎?

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-8-12 04:27 PM 發表

我鍾意~
但係最緊要係amm姐鍾意ja~係咪?
鍾意就得啦!有機會再講俾妳聽!
唔知amm係咪走咗呢?咁耐都唔覆嘅?:smile_41:
我都有嘢做呀!得閒再傾!O.K.?:smile_15:

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-8-12 03:00 PM 發表

衝動?咁都要你有時間先可以俾你嘗試青春既味道ga~
我已經約好咗阿amm一齊返大陸!
有冇興趣join埋我哋?

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-8-13 12:03 PM 發表

我回鄉証過左期,9月先有得拎~
同埋我prefer係香港呀~

講個小秘密你知,我未試過3p.亦唔係咁想試~
3P?妳都真係幾狂下噃?不過我鍾意!
妳肯阿amm姐姐都唔肯啦!佢話我唔可以喺佢面前同第二個女人做愛喎!:smile_39:
不過就唔介意有人喺佢旁邊睇佢做愛咁話!
妳都係想見識下我嘅八吋巨物啫!咁有冇興趣睇下真人show 呢?:smile_14:
喺香港?冇問題丫!既然大家都鍾意歎下咖啡,幾時得閒出嚟飲番杯!聯絡下感情先囉!:smile_22:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-13 11:37 AM 發表

點解你又唔問吓我既,:smile_22:
心都淡埋.:smile_39:
唔使心淡噃!適當時機!實預埋你嘅!:smile_38:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-15 03:53 PM 發表

hey pal, when u return to china ?
i love to join in too
may i ?
嘩!你都好猴擒噃!
係咪好耐冇搞嘢呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆