上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  301.0k

引用:
原帖由 飛哥 於 2008-8-26 10:49 AM 發表

吹下水就無妨,咪諗壞個腦呀!.....hahaha!
好想知道諗乜嘢就壞腦?諗乜嘢先至唔壞腦呢?:smile_41:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-26 08:11 AM 發表

你知啦,幾十歲人,劫財事小,
劫色就....俾人知道笑死人啊!
咁又係!唯一嘅老處都保唔住,又的確幾遺憾嘅!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-26 08:14 AM 發表

應該係街頭籃球,夠健康.:smile_30:
籃球咁大?仲要喺街頭玩?爽呀!:smile_30:

引用:
原帖由 ~leahdizon~ 於 2008-8-26 12:56 PM 發表
Edcry,

How about your new story. I'm looking for u:smile_13:
寫緊!好快!:smile_22:
謝謝支持!
7P? 好到極!:smile_15:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-26 10:57 AM 發表

of course 'bed game', not 'bad game'
嗱!呢啲就識歎喇!
6P ! 回歸自然,玉帛相見!真係諗起都鳩硬呀!:smile_47:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-26 02:31 PM 發表

都要check吓邊道有咁大張床先有得玩架!
呢個任務就交俾你啦!:smile_38:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-26 04:52 PM 發表

咁困難嘅任務就交俾我啦!:smile_22:
等我好敬消息!
不過唔一定要喺床度玩啫!

引用:
原帖由 波波豬.波波豬 於 2008-8-27 10:41 AM 發表
我搵唔到第三集,點算...?!:smile_42:
睇左阿麗同阿貞, 差蘇女呀...?!:smile_39:
樓主快D幫個忙啦...好心急...
Plus: 多謝樓主分享...太刺激啦~:smile_30:
我啲老友都幫我教你點揾啦!揾到未呀?

另外一個標題係:“河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷!”
都唔錯架!睇咗未呀?:smile_38:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-27 12:23 PM 發表

喂!Buddy,我叫人去P.6搵,你就成條link彈出黎,
你咁做我好難同自己交代嗰喎,俾返丁多面好喎!
唔好鬥氣啦!總之幫阿 波波豬.波波豬揾到嚟睇就得啦!:smile_44:
不過真係好多謝你哋咁幫手!好感動啊!:')

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-27 11:53 AM 發表

難道你又係俾巨物引左入黎嘅妹妹仔!
咁而家究竟試到~leahdizon~係男仔定女仔未啫?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆