上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  301.1k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-1 04:51 PM 發表 查看引用來源

咁又冇咁直接話陰户!
係話男人最鐘意搞兩樣嘢,政治同女人,咁唧!
我都唔鐘意講政治!:smile_39:
不過你晚晚都....好厲害喎!
唔怪之得你經常都半夜出現啦!:smile_30: (我想問你好耐o ...
唔好意思作大咗少少!咁又唔係真係晚晚都......:smile_15:
不過一時火起上黎唔知點講啫!:smile_39:
半夜先出現嘅原因,都有好多嘅!:smile_44:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-9-1 02:57 PM 發表 查看引用來源

meaning when you step in politics (or the vagina)
1. every one loves it
2. many secrets inside
3. dun clean it, gets dirty
4. you will get serious illness (or sickness) if it is infected by  ...
吓?原來政治同女人嘅陰戶都係咁複雑架?:smile_39:
咁講女人塊西算嘞!
講下笑咋!anyway 多謝閣下詳細分析!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-1 05:06 PM 發表 查看引用來源

隔晚都一樣係厲害啫!:smile_30:
唔好笑我啦!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-2 04:58 PM 發表 查看引用來源

河仔~河仔,接力~接力!
收到~收到~即到~插死佢~:smile_30:
我嘅性感女神,咁様搞法,係咪諗起都標水呢?:smile_47:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-2 06:17 PM 發表 查看引用來源
收到~收到~即到~插死佢~ :smile_30:
我嘅性感女神,咁様搞法,係咪諗起都標水呢?:smile_47:

我真係好想俾你插死呀~~~
咁妳想死幾多次呢?:smile_47:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-2 07:25 PM 發表 查看引用來源
咁妳想死幾多次呢?:smile_47:

咁你想我死幾多次咪爽死幾多次囉! :smile_15: :smile_15: :smile_15:
哈!講嘢越嚟越叻咁噃!
好可愛啊!抵錫!:smile_40:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-9-2 05:28 PM 發表 查看引用來源

well well well, guess you two guys can satisfy amm2003

ok, i sit and watch
哈!最聰明、最明確嘅選擇!叻仔!

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-9-3 12:55 PM 發表 查看引用來源
BOBO回來~~

終於得閒D可以上網了^^

但係,睇到有D人既POST令我無明火起~

超燥底呀而家!!!
稍安無燥!唔知邊個激親我哋嘅bobo妹呢?
喺呢度唔怕直接講噃!我一定為妳主持公道嘅!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-3 02:01 PM 發表 查看引用來源

我諗大摡我都知邊個!(即使我估唔估得中都好又或者係我):smile_44:
唔好咁啦!唔靚女o架啦!:smile_39:
大家都係講吓笑咁唧!
不如咁啦~要打,要殺,要錫,要啜,要做..就搵我,:smile_34:
等我幫妳出一 ...
咦?你好似揾到一啲端倪咁噃?:smile_22:
嗱!直接啲!你估邊個激親我哋嘅bobo妹呢?:smile_41:

引用:
原帖由 junglejazz 於 2008-9-3 03:51 PM 發表 查看引用來源
描寫得很真實細膩生動,多謝樓主無私分享! 讚啦!
謝謝讚賞!實在令人振奮!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆