上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  301.2k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-11 12:18 PM 發表

比D誠意,佢就算唔回帖,你都去等佢啦!
一日等唔到就二日,一直等,佢知你有誠意,一定會出現.
去盡佢,無論點都好,我一定係後面支持你!:smile_38:
好!一於照你說話咁做!:smile_45:

一諗起佢豐滿嘅身軀、雪白嘅肌膚、嬌媚嘅眼神、妸娜多姿嘅體態!
尤其那深不可測、白璧無瑕嘅乳溝!我就情不自禁啦!:smile_22:
我嘅性感女神!妳一定要出現啊!我等妳!:smile_38:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-11 09:18 PM 發表
我嘅性感女神!妳一定要出現啊!我等妳!

河生~
好衰架!我哋心靈相通吖嘛~ 咁都唔知 ?
如你讓我嘗到性愛的真正滋味 ,就唔嬲你啦!
終於見番我哋嘅性感女神嘅嬌聲嗲氣喇!:smile_27:
都冇枉費我今日呆呆的等咗妳兩個鐘頭啊!:smile_39:
性愛的真正滋味?這個我唔敢保證!:smile_44:
話唔定跟妳做過之後,嘗到性愛的真正滋味嘅係我呢?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-12 08:49 AM 發表

注意:
河仔你既誠意已開始生校,
請繼續加強誠意,
同預備提升雄性激素!
好彩聽你講咋!終於可以感動到我嘅性感女神喇!謝謝賜教!
雄性激素?已經谷到爆哂燈啦!
而家淨係爭啲雌性激素嚟將佢中和番囉!:smile_22:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-12 05:33 PM 發表
女神啊!
妳真係聽左我講,吊高尼賣呀!
敢為有我享受先啦!
因為妳次次都搵日再約,河仔實扑濕我先啦!
係啊 !

真係聽你講,吊高尼賣嘞 !
你係咪驚河仔搵你中和呢?
係咪吼我唔喺度就講我是非呀?:smile_22:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-12 02:04 PM 發表
終於見番我哋嘅性感女神嘅嬌聲嗲氣喇!
都冇枉費我今日呆呆的等咗妳兩個鐘頭啊!
性愛的真正滋味?這個我唔敢保證!
話唔定跟妳做過之後,嘗到性愛的真正滋味嘅係我呢?

..
往後幾天可能要返大陸公斡!待我回來以後,再續我們未了之緣吧!好嗎?:smile_45:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-14 08:26 AM 發表

喂!河仔~
我幫你執靚個局,你又要唔見幾日.:smile_39:
女神唔知等唔等得喎!:smile_41:
你唔係道,一陣女神又唔出現,
咁我又要失落幾日啦!:smile_13:
咁就拍硬檔幫我氹住,同安撫住我嘅性感女神先啦!
呢幾日女神就交俾你啦!你得嘅!:smile_15:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-14 01:32 PM 發表

朋友妻,切莫提.
朋友不在就盡力而為.
朋友妻,勿越軌!誠心託付咪亂嚟!:smile_39:
但遇性感的女神,惟恐忠誠也不能!:smile_30:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-15 07:48 PM 發表
朋友妻,勿越軌!誠心託付咪亂嚟!
但遇性感的女神,惟恐忠誠也不能!

你哋講乜呀 ?:smile_41:

好一句  :惟恐忠誠也不能噃!:smile_45: :smile_45: :smile_45:
咁即係話!大部份嘅咸濕男人,遇到我哋嘅性感女神,
都會把持不住,都想一親妳嘅香澤!
喜歡這様嗎?:smile_14:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-22 04:49 PM 發表
咁即係話!大部份嘅咸濕男人,遇到我哋嘅性感女神,
都會把持不住,都想一親妳嘅香澤!
喜歡這様嗎?

淨係喜歡你這様 ~~~
咁再約定妳星期四下午茶時段喺 Pacific 見!好嗎?

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-23 06:32 PM 發表
咁再約定妳星期四下午茶時段喺 Pacific 見!好嗎?

好吖 !
有啲事,不如下星期先啦 ~~~:smile_42: :smile_42: :smile_42:
有緊要事當然做緊要事先啦!:smile_39:
希望妳唔係敷衍我呢!:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆