上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  301.1k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-25 08:16 AM 發表

應該唔會,
你行開幾日佢都唔上黎,
你返黎佢就即刻流哂口水,
我(林)佢都等得好心急架啦!:smile_30: :smile_30:
希望係咁啦!:smile_39:
如果佢真係我之前喺 Pacific 見過嘅性感女神嘅話!咁就真係好奇怪!
之前久唔久都會喺 Pacific 見到下佢,但係自從同佢喺網上傾過偈之後,就再冇見過佢啦!
真係好神秘啊!:smile_41:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-25 01:11 PM 發表

你真係見過o架,我以為你講笑添!:smile_30:
可唔可以靜雞雞話我知邊一間呢!:smile_41:
如果唔合眼緣,我都唔會咁肉緊啦!係咪先?:smile_22:
所以而家都好疑惑!究竟係咪佢呢?
因為好多時佢都同另外一個女嘅一齊嚟呢!:smile_41:
邊一間?講咗啦!東面嗰間嘛!:smile_44:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-25 03:23 PM 發表

拿,我讀得書少,你唔好Arc我.:smile_39:
東面嗰間,係咪即係好遠嗰間呀?:smile_41:
所以話讀得書多同讀得書少,完全唔可以用嚟判斷一個人嘅分析能力!
完全正確!一擊即中!聰明!:smile_44:

引用:
原帖由 iccch002 於 2008-7-25 06:29 PM 發表
閣下  字跡工整,
    文筆極佳,
    才思敏捷,
    過目不忘,
    十年寒窗,
    博學多才,
    見多識廣,
    才高八斗,
    學富五車,
    文武雙全,
...
足足睇咗二十分鐘!嘩!使唔使咁誇張呀?睇到我都有啲飄飄欲仙嘅感覺添!:smile_40:
師兄有冇回錯帖呀?係咪一時手快 click錯咗,click咗入我嗰度呀?:smile_41:

閣下嘅回帖引經據典,古今中外文人盡在彈指之間,實在令人汗顏!睇嚟以上嘅讚詞套用喺閣下身上還是比較恰當呢!

“樓主,就算你怎麼換馬甲都是沒有用的,你一定就是傳說中的最強ID。”  此話從何説起?

上嚟寫下咸古,刺激一下感官之餘,同啲網友吹下水,打發下時間咁啫!使唔使講到好似要拯救地球咁呀?
Anyway,好多謝閣下令人獲益良多嘅回帖!

不過最鍾意都係呢一句:
“讓某位想成名的少女向媒體說她與該帖作者發生過性關係的好帖”

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-26 08:25 AM 發表

我睇到都不禁汗顏呀!
河仔:
我睇佢先至係你嘅真正知音.
我都自愧不如,簡直差天共地.:smile_39:
如果佢都寫返偏文睇吓就最好啦!:smile_30:
我諗佢都係誤會咗我係某某君啫!:smile_41:
喺佢嘅回帖裡面,有好多字眼我都睇唔明!:smile_27:
如果佢認真咁寫一篇文章,我諗要攞定本百科全書先得!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-26 11:08 AM 發表

你都好啦!
我一見到咁長都唔敢睇落去.:smile_42:

仲有呀某某,即係誰?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
我都想知呀!:smile_22:

我浄係見佢寫住:“樓主,就算你怎麼換馬甲都是沒有用的,你的億萬擁戴者早已經把你認出來了,你一定就是傳說中的最強ID。”

我諗佢梗係誤會咗我係嗰個最强ID 喇!
如果佢肯講係邊個就最好呢?:smile_38:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-27 02:49 PM 發表
有緊要事當然做緊要事先啦!
希望妳唔係敷衍我呢!

我唔會敷衍你嘅 !!!!:smile_22: :smile_22: :smile_22:
咁我哋再約實一個時間吖!好嗎?:smile_38:
真你好掛住妳那豐滿嘅身軀、妳那深不見底的乳溝、妳那36吋 E-cup的雪白豪乳啊!:smile_22:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-26 12:17 PM 發表

最強ID~好卡通喎!:smile_30:
恕在下才疏學淺,點解話好卡通嘅?:smile_42:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-28 08:17 AM 發表

我覺得最強乜乜,最強物物,
通常都係係卡通片到出現嗎!:smile_35:
近排都少睇卡通片,不過都睇過頭文字D!
諗起都有講嗰個乜鬼嘢涼介、拓海咁!
都係話邊個係最强嘅赛車手,觸角果然敏鋭!在下自愧不如!:smile_42:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-28 02:40 PM 發表
咁我哋再約實一個時間吖!好嗎?
真你好掛住妳那豐滿嘅身軀、妳那深不見底的乳溝、妳那36吋 E-cup的雪白豪乳啊!

好啊!
唔好淨係“好啊!”咁啦!
俾多一啲表示啦!好嗎?:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆