上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  301.0k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-28 04:28 PM 發表

又唔好咁講,
我D童真多左少少啫!
想唔認老都唔得添!:smile_30:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-29 08:20 AM 發表

都話唔好成日認老呀!
要話比自己聽,我仲好後生,
一係就人地太細個啫,
咁就最好啦!(自我安慰):smile_30: :smile_30:
謝謝教誨!謹記!謹記!
好似謝老四嗰條下流賤格佬話齋:“男人年紀唔重要,最重要係心境!”
條友雖然下流啲,不過呢句都幾啱聽!:smile_45:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-29 04:35 PM 發表
唔好淨係“好啊!”咁啦!
俾多一啲表示啦!好嗎?

咁就不如約定你星期四嘅下午茶時段去 Pacific傾下偈吖!O.K.? :smile_44: :smile_44: :smile_44:
實太美妙了!終於喺我出差之前,可以一會我嘅性感女神啊!
除咗傾下偈之外,還可以做其他嘢嗎?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-30 08:32 AM 發表

傾偈之外,就更係飲吓嘢:smile_47: 同食吓嘢啦:smile_04: ,咁都仲要問..唉!:smile_39:
呢個我都知!
不過想更加清楚知道,可以飲乜嘢同食乜嘢啫!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-30 02:53 PM 發表

「食色性也」真係唔會點錯o架!
咁即係話可以食女神身體每一個部份嘅嘢?:smile_46:
同埋飲女神身體每一個部份流出嚟嘅嘢啦!:smile_47:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-30 05:22 PM 發表

經過我嘅長細估計,
同埋你地嘅深情對話,
雖不中都不遠矣!
得到你呢個知心友嘅分析同撑腰,咁就一於去馬啦!:smile_40:
不過話哂人哋都係女神,唔知到時會唔會扮下扲持呢?好緊張呀!:smile_22:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-30 05:58 PM 發表

又唔好話扮下扲持,:smile_39:
點講都係女神.:smile_38:
扲持點都會有Do架啦!
睇你做化啦!:smile_30:
有你嘅支持,定必水到渠成!
通咗渠之後,第一時間通知你!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-31 07:58 AM 發表

等你嘅天大喜訊!:smile_47:
我準備赴會啦!
不過之後會行開幾日,是否喜訊!要幾日後先至通知到你啦!:smile_46:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-7-31 12:13 PM 發表
hopefully you can meet amm2003, and have fun
thank you for your all exciting commends !
I also hope to meet amm2003 really, do have your hopefully, I will be a lluckyman.
thank you very much!

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-1 11:03 AM 發表
heheha1234, please dun feel sad,

i bet edcry can get an excellent result after the date

let's wait and see ok ?

edcry, do take care while you on business trip
thank you for your consideration, I'm fine and so fantasitic on this trip.
because amm2003 have gone with me.:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆