上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-3 13:45 發表 查看引用來源
我最近試下訂造裇衫西褲,睇下係咪著得舒服又型啲…
訂造真係唔同
我都係訂造,叫佢做可以用袖口鈕(好似叫珍雙袖) ,做開佢已經default已經會有
西褲最好夾返你現有西裝既色,到時一set咁
宜家天氣熱就用止汗香體好D,天氣涼或凍用男仕香水
自然會吸引人好多

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-23 10:45 發表 查看引用來源

其實女人身,但就比男人更獨立同有主見思想既女人遮。
佢唔係唔會委身於男人以示愛意,只係佢需要一個強而有力既男人去依偎,唔想下下就作出無謂遷就。
某程度我欣賞呢種女人,仲可以叫有種偏愛添,但不違言,呢種女人既吸引力 ...
呢個係令你有馴服佢既慾望

呢招開set唔錯嗰!好耐無上黎!
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-29 19:08 發表 查看引用來源

哈哈,品味提升係正常現象,男人都升啦,更何況女人呢。
飲酒用美女送酒係一件賞心樂事,一路眼望住,一路用舌尖品嚐,耳聽住美麗嘅聲音,人生如此,夫復何求?如果望到咁上下俾女性怪罪點解咁唐突,就可以乘機表示歉意,話好耐冇見過咁 ...

Sam哥fit左好多,我仲係一舊飯咁
引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-30 11:54 發表 查看引用來源

都有諗過呀!諗住買部平平哋嘅玩下囉!
準唔準都唔緊要啦!
始終都可當作一個指標。

我都想係咁,係工作忙到癲就真
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-30 12:09 發表 查看引用來源

師兄好似唔見左成年,係唔係被女溝走左。

鹹唔鹹唔係最大問題,對方完全0感覺咩招都無用,好多時都睇女仔當時咩狀況
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-30 13:00 發表 查看引用來源

歡迎師兄歸隊,師兄謬讚,呢招都有七成機會以上行得通,只要望住女仔嘅男人唔係一個鹹蟲超咁樣嘅話就冇問題😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-4 12:02 發表 查看引用來源

睇師兄想玩咩~~~~
我覺得游水唔少得,其實而家好多時酒店都會搞D function,即唔好太只係租間房扑野同食,享受下佢既設施同埋節目先會錦上添花。
我覺得租間房扑野就邊度都得,貴少少揀個落地玻璃已可以,但就無咩意思。
師 ...
呢樣疫情初期已經成日去,宜家多人爭反而少左

當然唔得喇! 我哋呢啲一定要低調,打卡影相就免喇!
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-4 17:41 發表 查看引用來源

師兄,而家D囡囡IG例必係泳池邊bikini打卡架,再黎high tea又深溝一張,最近興水上樂園,萬豪食住玩就係指定動作添。
初期玩左,不如你捉緊夏天既尾巴,等囡囡又捉緊你條尾巴去玩多次啦,家陣好多新野。 ...

我搵嘅係極近港鐵站為目標,仲要係商場入面
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-5 12:45 發表 查看引用來源

咁師兄就要搵間私密度過既酒店黎玩,有無好介紹?HAHA......

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-6 02:14 發表 查看引用來源

唔緊要,香港咁多間酒店,慢慢玩,反正有排冇得飛
宜家好多人book,早排去仲係無得book spa因為疫情關係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆