上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-6 12:10 發表 查看引用來源

又做爸爸😂😂😂
咁堅??

無錯,如果遠見到熟人分一分開行就好易處理
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-6 14:51 發表 查看引用來源

即方便快閃,得喎。

百貨應百客,無必要將自己扭卷去變其他人
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-6 14:59 發表 查看引用來源

我當然無咁勁。
只係準備好係誠意,但有變化先令女生感覺D野係為佢做同佢專屬。
男人大多都只懂Copy & Paste,一條formula行得通好多時對個個女生都係果幾步曲,其實好無新意,我係男人都悶,所以我最鐘意一齊玩D未知數既野, ...

商場係最好人多轉兩個圈就逃之夭夭,撞到就話買嘢!平時好出名嗰間係雅息士道,係附近出現一就有小朋友係度讀書,一就係爆房撞熟人死硬
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-6 16:42 發表 查看引用來源

師兄有經驗。
講真,所以旅行去酒店試得多,如果唔係疫情,我估真係無幾何試香港既酒店。
尤其而家酒店仲咁多野玩。

唔會留呢啲手尾
引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-7 00:53 發表 查看引用來源

私藏閃卡欣賞又得唔得?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-7 17:14 發表 查看引用來源

果度其實好難走鬼。
都係去D旺區但內街好似好D喎,HAHA.......
我記得以前去過漫春天,無房,成班人大堂等,好似飲茶等位,嘩........ 你眼望我望,打招呼無理由問句: 黎扑野呀?咁架嘛。 ...
如果講最唔鐘意係朗豪對面,有人會彈出黎大嗌歡迎
仲有電梯有時會開門有另一pair入黎

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-7 14:13 發表 查看引用來源

一切在腦海中,在心中👍🏻
無必要將大家暴露風險之下

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-7 17:25 發表 查看引用來源

女人好得意架,無計劃會怪你約人都唔準備,無心思唔重視,有計劃又會問你對個個女仔係唔係都係咁,你咁識安排,一定食呂少啦,云云。
所以我好清楚明白,同女生一齊,唔想佢多野諗,更唔想自己悶,最好就係意料中見驚喜,就係最好。
如果 ...
我無呢D心思,龍哥100分

嚇親隔離嗰個
引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-8 00:46 發表 查看引用來源

咁好笑🤣🤣🤣🤣大嗌歡迎你!

完全有晒5星級酒店嘅服務😅又親切
有冇好熟咁叫埋你呀乜生呀?

無咁諗,人哋嗰個唔關我事
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-8 12:03 發表 查看引用來源

唔係掛,呢D野唔係低調架咩?
HAHA.....咩遮,電梯同時有另一pair,咪互相打量下囉,我遇過對方女仔會烏低身㩒樓層按鈕添,我估佢引緊佢條仔,扭晒屁股又跌晒心口搵架。 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆