上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

龍哥咪世外高人囉!要好似食法國餐慢慢嘆
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-8 12:09 發表 查看引用來源

師兄,我曾經聽過一個高人講:

用心思做靚個頭,安排得好,同對方既結果就一定美好。
同樣地,果兩三個鐘既細心,可以換黎一晚溫柔香,值啦。
相反,如果連少少付出都令唔到男人去做,唔理女生定男生問題,果晚都預左食白果啦。 ...

心態差唔多步驟大家唔同
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-9 21:56 發表 查看引用來源

師兄你食開都明,快餐食得多會開始無味覺,只係填飽而消化不良就無必要,不如對自己好d對人好d慢慢揀件好既黎食。

關係係要雙方投入,如果只係等我點做我無本事
引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-10 01:06 發表 查看引用來源

重要係either 好得閒
或者time management 好好

又或者對象好值得你咁做

宜家一個
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-11 11:30 發表 查看引用來源

我印象師兄有.....2個,新鮮同新新鮮,係嗎?
定已轉左人先??
我要update左先得。

真多正嘢遇到!葡萄中
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-11 12:55 發表 查看引用來源
分享單野,話說打風嘛,我去左跑步,之後去左書局,係唔係好Q有書卷味又陽光呢??打風都做埋D咁既野喎~~~~~ 其實唔係,如果我係後生仔就正遮,一想起我呢D老坑就唔同感覺架啦。

咁講番正題,我揀緊書時,對面有一對鬼妹都係度揀 ...

台妹唔易甩身,咁勇?
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-18 11:25 發表 查看引用來源

師兄,如果有計,台妹其實極其吸引。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-19 12:46 發表 查看引用來源

師兄,台妹點會唔易甩身啊,佢地敢愛敢恨就真,但應該講咩性格都有既。
佢地既嬌嗲真係唔講笑。
敢愛敢恨就係呢個性格先難甩身,所以香港女仔係好D

https://youtu.be/jM55eCUJ4ds
正確解釋
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-25 07:32 發表 查看引用來源

好明顯係上身凍,雙腿熱,呢啲情況真係要過去同佢傾下偈:「阿妹,你凍成咁,等叔叔嚟攬下你幫你互相取暖。」一字講一字攬住佢等佢暖番先得喇😬 ...

呢招掂!有機會試試
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-26 12:08 發表 查看引用來源

HAHA.....師兄,要好野睇,就要外出多一點。
呢個天氣,
要動既,玩咩都係爽,勁正。
要靜既,最近去書局,頭幾行,就可以知香港人而家興睇咩野書,
無論動或靜,一樣有同路人女生鐘意,究竟繼續自己既動與靜抑或想去識女生,就睇喜好了。
...

我都係,間中上黎睇下分享學下嘢!
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-8 08:18 發表 查看引用來源

算罷啦,阿星呢啲只係喺云云高手入面嘅一粒迷途小星星,好碎料㗎咋😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆