上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

哇!快啲分享多啲故事!
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-8 12:19 發表 查看引用來源

咩啊,引區都好多高手架,其實高唔高手,得做左自己對手既女生先知,自己都唔知自己係唔係架。

男人個腦,係分左可食用同非食用!
引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-8 01:01 發表 查看引用來源

了解吓男人個腦袋嘛

主動pm或者有收獲
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-8 16:44 發表 查看引用來源

師兄咁謙,阿星呢啲真係要收埋唔好獻醜囉喎😬

其實講白啲,啲女又唔係弱智嘅,埋去人哋唔打量你意圖咩,女人直覺呢個男人吸唔吸引,吸引嘅女嘅你再悶嘅話題都交足劇俾你,佢唔鐘意嘅好人卡
引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-9 00:57 發表 查看引用來源

果然好清𥇦,方向目標明確

我份人資質差仲未用到,因為我耐性不足
引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-9 01:09 發表 查看引用來源

有冇學咗再用番出嚟先?

都睇你目標對象,唔係個個都有window開始關係
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-9 08:39 發表 查看引用來源

出去識會大機會好多喎,呢度真係僧多粥少,釣魚咁釣。喺冇乜魚嘅情況底下去釣魚,而且個個講嘢千篇一律,咩“樣正常,斯文,健康暖男”咁,算罷啦,個個都只係用小星星思考,諗到咁寫得出咁已經好叻叻。😬 ...

有都唔錯喇!轉左188靜左好多
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-9 12:36 發表 查看引用來源

呢度吹下水就好嘅,認真便輸了嘛。阿星以前喺u仔同香討都有識到幾位女伴,而且質素都有返咁上下。不過呢啲真係可遇不可求,一嚟大家睇唔到樣,二嚟只打幾隻字就睇到大家嘅內心嘅人其實並唔多,阿星又揀飲擇食,所以大家都擦身 ...

我就唔會,費事惹啲麻煩纏身
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-10 14:21 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,始終無可能位位靚女都想食,亦真心有時佢靚,未必等如係自己想要既type。
反而身邊有時朋友會出奇,嘩,你朋友好索喎。.
有時好人卡派左,我對佢好,仲好,因為我唔使理佢諗咩,始終我生活圈子係無事好朋友,有事會幫手既交 ...

睇黎你好快有新鮮
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-25 14:19 發表 查看引用來源

係,博士人妻個group聽講都有5、6人,個個都有件佬,我指外邊。
所以女生其實自己都有要求,佢地仲會圍埋研究我地男人。
小弟聽完都真係學到下野。

俾師兄碌棍撞入左都係幸福既,師兄高質嘛。 ...

細水長流,兩個人有一個屬於你哋嘅時間就夠
引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-28 20:31 發表 查看引用來源
就快4年,托賴。

講到男女博弈,自問遠不及龍兄星兄。反而喺Soso身上學到不少。而家純綷以心相待,總算保持到熱度。

呢幾年個心真係定咗,可以專心做好自己。 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆