上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
446  151.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-2-9 22:00 發表 查看引用來源

口講堅,好靚女架喎~
即妳知啦,有口罩遮,反而仲更 fantastic 架嘛,最正係仲運動裝,貼身既褲,好吸睛。😍😍
https://youtu.be/jjFPS99BG7E

事實就係條link咁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-2-10 11:55 發表 查看引用來源

今次真係走寶............
好野要出手,望係無用

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-10 15:50 發表 查看引用來源

我已經收左山~無需收視
係插左旗!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-2-10 16:25 發表 查看引用來源

等澳門開番D賭場就可去~~~~
我而家有時會Home Office,成個住家男人咁去超市搵師奶索料洗手消毒液幾時返.......
定索下D師奶呢!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-2-10 17:27 發表 查看引用來源

講真,呢樣真係有~
仲一齊揀木瓜奶,唔明奶都咁搶手……
好野梗搶手

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-2-12 16:34 發表 查看引用來源

而家呢個問題,我都想推翻佢啦已經,HAHA..........

但討厭佢廢係一件事,我唔鐘意有D人走出黎抽水遮.

自咩野由經濟,當見口罩400蚊20個時,你既自由只係得買同唔買,無人迫你買,你可以唔用添,但呢D唔係自由囉.......  ...
其實係無Sense, 呢班人堅離地佢地處理疫情笨拙就唔係今次架啦!
好似禽流感,夠膽死同記者講日日食雞,最後要殺雞有人要負責咩? 仲要去埋世衛做大佬危害全球.
香港官只有一個心態討好上級去升官,用最傻手段一個大話蓋過一個大話,所以一爆就臭到極.

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-13 20:48 發表 查看引用來源
我男女都睇patpat,呢道無肉我覺得唔吸引
豪華臀唔吸引,要firm既先正

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-2-13 19:48 發表 查看引用來源
其實大家鐘意睇邊part既身體!我係好神奇。鐘意睇女性既心口😝😝😝好彩我係女。唔係就比人當色狼😛😛😛
我覺得女人要腰短同幼就會好睇,顯得腳長又fit

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-14 11:16 發表 查看引用來源

男人大PAT又挺著西褲至正~
起碼45寸以上長腿叔叔先好睇

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-2-14 13:15 發表 查看引用來源
要有幾高先可以有45寸長腿😝😝😝
女..43寸大約5'9~10

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆