荃灣新開足浴店

收藏  |  訂閱
7  25.8k

咩係正骨, 真係唔識分  :smile_42:
正中帶邪? 半邪半正?
第一part 按摩, 手法技術好正路.
到第二part 推油, 推 lin頭, 加送掃袋袋, 攪到起晒頭時, 又話無hj 服務, 咁究竟想點? :smile_45:
可能係只做熟客, 怕放蛇?

我係新手, 係咪個個場d 女都會用: 自己好想找個男朋友這招來氹客架?

引用:
原帖由 leekei 於 2008-4-23 09:27 PM 發表

新場何來熟客,新開幾日唔通早午晚三歺就熟客
聽講 d 技師本身有一定熟客數目才會敢開新場嘛

引用:
原帖由 lovesummer 於 2008-5-1 07:37 PM 發表

地方乾淨,因為新開,無強迫比小費,我都試個一個,不肯做邪骨....
唔肯做邪骨, 咁肯唔肯同客出街?

引用:
原帖由 lovesummer 於 2008-5-1 07:37 PM 發表

地方乾淨,因為新開,無強迫比小費,我都試個一個,不肯做邪骨....
不做邪骨hj, 咁可唔可以摸吓波波?

引用:
原帖由 ip728070 於 2008-5-11 05:22 PM 發表
此間係22.5度骨塲,邪唔晒呀!不過地方好乾淨
咁即是最盡可以點呀? 哪一個囡囡肯做邪呀? 介紹吓啦!

引用:
原帖由 leekei 於 2008-5-12 12:06 AM 發表
DC兄吹水又唔回可信不多:smile_39:
反而我有少少信喎!
因為見過d 客由按摩房出來後, 依然可向客廳d 囡囡手多多, 可以想像按摩房內係點.:smile_14:

引用:
原帖由 ip728070 於 2008-5-12 09:33 PM 發表
只要加鐘,原形畢露
邊個囡囡肯? 可以形容吓個款嗎?
我都想試試, 快d 報告!:smile_30:

引用:
原帖由 八卦 於 2008-5-16 12:15 PM 發表

乜叫22.5呀? 聽唔明啊呀!
45度即是邪骨( 角度想想45度是否邪了啦),  22.5度即是邪邪地, 又唔邪得晒.

例如: 推油推埋你袋袋, 推到你小弟弟起頭時, 又話無 hj 做, 只叫你加鐘再加鐘, 點知都係無, 最後要自己打飛機囉.
又例如: 推油時一路推一路挑逗你, 在你耳邊吹吓吹吓, 等你以為可以得米, 於是加鐘再加鐘.

前往最後回覆