蘇梅就是放蕩 更新#15 #46 #72

收藏  |  訂閱
7  68.8k

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-18 06:41 PM 發表 查看引用來源
2)show Time
由於villa有一部份係戶外,而且只要行出沙灘就會望到其他屋的戶外區域!咁我地都行下睇下啦!基本上都可以望得清楚。
我地就好似平時矖下太陽,當然乜都無著啦😜可能太陽太舒服,老公竟然瞓著😅我又開始心痕喇,我見又冇人經過間屋(其實間中都有人好快咁路過,其實唔停步都唔會太尷尬😅)我就含下老公J,最初都只係想含一陣啫,但含含下發現出面有對情侶行緊沙灘踢緊水。好⋯我就繼續含到老公 ...
係其他吾識的人面前做,佢又無得做,感覺係吾同同刺激的

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-25 08:09 PM 發表 查看引用來源
3 新鄰居
之前提過villa係一排10間,所以我指的鄰居係隔離屋😜
由於我地住6日,隔離屋今日換咗一對年青情侶!女來自美國,男來自韓國!
早餐時大家咁啱一齊出去餐廳,好自然咁打個招呼傾下計,原來佢地係噚晚入住。咦⋯傾下傾下⋯⋯佢地入住時間,我同老公應該咪喺個按摩亭度開心緊😅😅咁佢地一定已經睇到我地大戰啦。(當然佢地冇提,我地亦冇講啦😂)
早餐後我兩公婆就出左去行街街,行到3點幾,我地就返 ...
如果大家都係泳池做聽到大家鬥大聲應該幾震撼👍🏻

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-17 12:47 PM 發表 查看引用來源
早排同老公去蘇梅過咗一個荒淫的假期假期😜我地入住間酒店超正,一排10間villa獨立泳池,行出去就私人沙灘。介紹完環境就重點喇😜講明係荒淫之旅就當然係全程同bra講bye bye啦!真空+裸泳就必然啦!水中插插+戶外插插亦係必然😜
今次我地實在太瘋狂了🤣🤣
1)泳池祼泳叫人揸機影相+拍片
事源當日我地食完早餐,返到入屋見有人做緊清潔,咁我地就唔好阻人啦!於是我地就落泳池游下水先啦!(當然裸泳 ...
請問邊間酒店?我都想知

我計劃緊去邊道玩,而老婆可以大解放

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-10-3 04:32 PM 發表 查看引用來源

唔好意思呀!我未多分PM你呀!你試下搵依個字Nora  最後有 Spa !希望你搵到啦😅
搵到了,謝謝

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-10-4 09:54 AM 發表 查看引用來源

希望你地玩得開心😃可以大解放😁
你地打算幾時去呀?可能有機會相遇😜
諗緊12月中左右,如果定了到時PM你

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-10-6 01:50 AM 發表 查看引用來源

咁啱😜有緣的話可能會相遇😂
但你訂左機票日期未先?可pm我都得

前往最後回覆