49 12345
上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
48  41.4k

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 04:23 發表

我都係得一次一個者=]

引用:
原帖由 fogblade 於 2008-5-3 04:22 發表

眼訓就去訓先啦  一陣又話自己醜樣啦
為左陪怕羞仔你]=]

引用:
原帖由 fogblade 於 2008-5-3 04:24 發表

咁後生~~大把男仔追啦:smile_30:
就20 la''
岩先得ga=]

引用:
原帖由 fogblade 於 2008-5-3 04:25 發表

即係剩係同一個ml 過??
系wo.......=///=
too shy

拍過一次乍

好渣
XD...

冇野戰經驗可以講下野ma??=]
但系我試過一次露營lor..因為係童軍XD
個陣訓睡袋紮營...所以都五係好驚..亦五算多接解大自然
都幾驚蛇虫鼠蟻牙!!同理都訓五著好逼牙><

仲有自己煮野食,,雞手鴨腳
煮到一獲泡,,不過好好味
因為好肚餓XD

仲有一隊人行山架..不過座山好矮..
個陣六七點..天未黑哂..ar sir 話吾好開電筒
都有d驚,不過原來真系五開仲好..用自然光睇得仲清楚ga..
不過甘多人一齊上山要報數..一路行一跆報,,驚五見左一個牙
不過我好騰雞..次次到我都吾記得出聲
比人鬧XDXD

甘樓左你中e一個人郊遊定約埋朋友架
一個人你吾怕有危險ma??

不過住系hk真系好難可以接近下大自然=3=''

wa...點解甘老既男人仲有心有力仲會怕羞ge??@@
甘你有冇覺得邊個好d ar..係米胡鬚佬牙?=]
點解佢地會未試過含..幾出奇
係咪個陣ng興尼??

個晚你米累死lor...=0=''

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 20:23 發表

yup 行夜山盡量唔好用電筒,一關電筒瞳孔未擴大仲難睇路ar,除非行到樹陰地方真係睇唔到路先好開

同朋友行夜山,一個人行都有既,睇行邊度同天黑情況啦
通常天黑晒唔會上山落山,怕危險,會留係上面徘徊至天光 ...
行夜山盡量唔好用電筒,一關電筒瞳孔未擴大仲難睇路ar
好岩牙!!!=]

但系你有冇試過行山蕩失路牙??
我自已方向感較差so...冇識ge人都五會敢去野外牙

所以好難有機會可以行下山甘=3='
最多真系對住個海BBQ甘=]

我真系要去欣賞下香港先牙=]
可能有好多的美景在身邊卻忽略左

要行哂hk先去旅行=]

引用:
原帖由 ~~小丑~~ 於 2008-5-5 06:26 發表

睇你個衰樣咪一撚樣...話人:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
xdxdxdxdxdx

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆