上一頁下一頁
發新話題

大patpat 不定期定新相同片

收藏  |  訂閱
93  98.9k

大patpat 不定期定新相同片

大patpat +多張入面有少少野喎

附件

再加多之前限時相,有師兄話睇唔到,今次打一打格再放

附件

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-6-19 15:54 發表 查看引用來源
嘩⋯個PATPAT好正好想推⋯隻鮑魚勁想奶呀,同埋係多毛就一流囉😍😍😍
歡迎,推爆佢

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-6-19 16:19 發表 查看引用來源
師兄⋯貪心啲⋯想睇吓有冇鮑魚正面相?🙏🏾😅😂😍
睇下之前d片cap張

應師兄要求新鮮熱辣

附件

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-20 06:59 發表 查看引用來源

🤩好鮮啊!👍🏻👍🏻正🥳🎉師兄剛剛品完"優質靚鮑"😋😛👏🏻👏🏻👏🏻
so…..40087299
係冇錯
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 07:08 發表 查看引用來源
#3 支棍....  
情不自禁地吞o左幾啖口水
含落去應該幾好味道, 就係龜頭如果再大d 就更好囉
個個睇鮑
得你睇棍,普通野黎姐
你食開個d應該仲掂

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-20 08:38 發表 查看引用來源

真係好正,想同佢探熱
我都想佢比人探下 品下 開發下

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-20 09:04 發表 查看引用來源

有D師兄😌興趣濃烈🤭………☕PM比咗你!😏
咁又冇pm我都冇用,pm我都約唔到女

[quote]原帖由 月影偷情 於 2022-6-20 09:13 發表 查看引用來源

你果件唔夠玩咩?😏想多方面😌發展? [/quote基本野夠玩,仲有大量進步空間,唔夠主動,唔夠淫,

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-20 09:18 發表 查看引用來源

😏咁😌佢開發咗外露未?……唔會怕羞,跟住外拍…
外露未完全發開發
車震,震到出車
酒店露臺
落地玻璃
個d小兒科炸

我唔撐開 佢唔會自己撐呢
會自己撐開就爽好多

想佢點淫法,好難講嫁喎,佢比較偏被動,同埋有時撻唔著,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆