上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  377.2k

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-9-26 09:12 PM 發表 查看引用來源

毒龍完唔好打茄輪
所以我佩服D師兄可以同西妖打茄輪

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-9-28 08:46 PM 發表 查看引用來源

M 字腳擘大個屎眼至鑽仲過癮
鑽完屎眼再啜腳趾公仲爽呀

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-10-3 11:09 PM 發表 查看引用來源
我去得唔少,又確係未試過有毒龍:smile_34:
常餐無啫,或者可以特別order 呢!

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-10-23 01:37 PM 發表 查看引用來源
各取所需,但當咸豆都賣到咸魚價,我會選擇食咸魚,當然係消費者自由。大大話話,我幫趁咗西記廿幾年,六紅?咸魚價留返俾未食過咸豆嘅去食囉 ...
彈兄玩左西記廿幾年?可唔可以講下廿幾年前既西施同玩法係點呢?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-10-23 05:00 PM 發表 查看引用來源

咁就要加番多句 .... 未食過 ... 或者鐘意食環境嘅師兄囉
我食咗廿幾年,基本上點整都見過,六魚性價比,無乜新意,自己年紀大,諗落都係食番淡啲好 ...
淡D即係乜呢?😀

近排心煩意亂,多左去西記洗滌心靈,去下去下無左當初去西記個種刺激。睇黎要小休一排先會再去了。

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-24 11:15 AM 發表 查看引用來源

戒一戒毒龍,奶挞,69果D囉。
係毒龍重少少啫,奶撻同69好多C兄都當平常事😄

四魚三砌到後生女唔貴,不過無服務就差D了。

引用:
原帖由 Richardli77 於 2019-11-5 06:29 PM 發表 查看引用來源

指壓四舊幾水,咩都有得玩又後生D,好過西記啦
指壓D女服務點呢?會唔會好行貨,冲涼含能劣幾下就要入洞?定係都有服務呢?

引用:
原帖由 道理行天下 於 2019-11-6 06:31 PM 發表 查看引用來源

指壓你都冇去過,你越級挑戰去西記
十幾年前我玩馬檻多,個時好多馬拉妹同北姑,晚晚著住sexy衫係金三角遊走既年代。指壓玩得唔多,入到房其實都係個D程序,只係call番黎既女同駐場女既分別,但感覺馬檻既女後生D。

不過十幾年後既指壓係點情況,真係唔知了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆